Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Teemu Tainio valmis uusiin haasteisiin

FC Haka nimitti torstaina uudeksi päävalmentajakseen Teemu Tainion.

Tainio 38, toimi päättyneellä kaudella Keith Armstrongin aisaparina Hakan valmennuksessa.

– Sekuntiakaan ei tarvinnut miettiä, kun tähän hommaan minua kysyttiin. Pari kautta olen toiminut kakkosvalmentajana ja nyt on aika toteuttaa omia näkemyksiä, Tainio kertoo.

Ensi kaudeksi Hakalla on koossa kahdeksan pelaajasopimusta.

– Valmentajan näkökulmasta olisi hyvä, että joukkue olisi pian koossa, mutta mitään hätiköityjä ratkaisuja ei tehdä. Meillä on hyvä runko kasassa ja nyt mietitään vahvistuksia tarkkaan. On selvää, että etenkin keskisektorille tarvitsemme vahvistusta, Tainio huomauttaa.

Joukkueharjoitukset alkavat joulukuun alussa. Talven harjoitusolosuhteet ovat haastavat, kun Valkeakosken Palloiluhalli ei ole enää käytössä.

– Nyt punnitaan vaihtoehtoja myös tässä asiassa. Yhtään kiveä ei jätetä kääntämättä harjoituspaikkojen suhteen, Tainio kertoo.

FC Hakalla on edessä ensi kaudella juhlavuosi, seura täyttää 85 vuotta. Seurajohto on asettanut tavoitteeksi nousun Veikkausliigaan.

– Itse olen tottunut siihen, että tavoitteet ovat mahdollisimman korkealla. Siinä mielessä tämä menee käsi kädessä seuran tavoitteiden kanssa, Tainio painottaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT