Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka Teemu Tainion johdolla kauteen 2019 – pelaajasopimuksia koossa kahdeksan

FC Haka on nimennyt seuran uudeksi päävalmentajaksi Teemu Tainion, 38.

Tainion sopimus kestää kauden 2020 loppuun.

Tainio toimi päättyneellä kaudella Keith Armstrongin aisaparina seuran valmennuksessa ja oli jo keväällä pitkään päävastuussa Armstrongin sairausloman vuoksi.

– ”Teme” vakuutti meidät jo talven harjoitusten ja cup-pelien myötä. Hänellä on sopivan rento, mutta samalla tiukka ote joukkueen harjoitteluun. Hän haluaa käydä entistä enemmän läpi joukkueen kanssa tiettyjä taktisia asioita, mikä sopii seuran tulevaan ilmeeseen hyvin, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen toteaa.

Tainion kansainvälisestikin mittava pelaajaura tuli päätökseen vuonna 2014. Sen jälkeen hän on kehittänyt itseään valmentajana, ensin HJK:n organisaatiossa ja nyt Hakassa.

– Pelaajien keskuudessa erittäin suosittu Teme on varmasti tuleva huippuvalmentaja, jonka harjoituspankista löytyy harjoitteita jokaiseen tilanteeseen, Huttunen toteaa.

FC Hakalla on nyt koossa kahdeksan pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Sopimuspelaajat ovat Joonas Immonen (sopimus kattaa kauden 2019), Jami Kyöstilä (2019), Henri Malundama (2019 + optio 2020), Ville Starck (2019 + optio 2020), Jean Fridolin Nganbe Nganbe (2019), Joona Tapani (2019), Samuel Chidi (2019) ja Salomo Ojala (2019).

– Neuvotteluita jatketaan koko ajan niiden pelaajien kanssa, joilla loppuu sopimus. Todennäköisesti parin viikon sisään näistä saadaan 2-3 sopimusta tehtyä. Tilanne on hyvä ja voimme katsoa rauhassa valmennuksen kanssa mahdollisia vahvistuksia, Huttunen huomauttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT