Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tallink Silja ja FC Haka lahjoittivat Nappulaliigalle harjoitusvuoroja Tehtikselle

FC Hakan ja Tallink Siljan yhteistyö antaa jälleen nuorille mahdollisuuden harrastaa jalkapalloa, kun osapuolet lahjoittivat Nappulaliigalle harjoitusvuoroja Tehtaan kentälle loppukauden ajaksi.

Lahjoitus on osana FC Hakan ja Tallink Siljan välistä yhteistyöstä, jossa menneinä vuosina on muun muassa lahjoitettu jalkapallo- ja urheiluvälineitä kouluille sekä päiväkodeille. Nyt yhteistyön tuloksena Nappulaliigan pelaajat pääsevät kirmaamaan Tehtaan kentälle.
– Lapsiperheet ovat meille tärkeä sidosryhmä ja pyrimme löytämään yhteistyömalleja, joissa mennään lapsiperhe edellä. Meille on tärkeää saada lapset joukkueurheilun pariin ja sitä kautta he pääsevät ryhmiin ja sosiaaliseen kanssakäymiseen, Tallink Siljan myyntipäällikkö Jarno Ziprus valottaa.

FC Hakan hallituksen jäsen Kari Laakso pitää yhteistyötä toimivana ja samalla se tarjoaa nuorille jalkapalloilijoiden aluille uusia elämyksiä. Useat Hakan nykypelaajistakin ovat aloittaneet pelaamisen nimenomaan Nappulaliigasta.
– On hienoa, että nappulaliigalaiset pääsevät nyt Tehtaan kentälle pelaamaan. Se varmasti tarjoaa lapsille monia hienoja elämyksiä.

Nappulaliigan puolesta Ari Jussila muistuttaa, että Tehtaan kentällä on erityinen taikansa myös nuorille pelaajille.
– Pääsemme normaalisti Saharaan pelaamaan ja harjoittelemaan, mutta onhan Tehtis aina Tehtis. On hienoa, että olemme saaneet järjestettyä tällaisen yhteistyön. Pelaajamme ovat tykänneet käydä Hakan peleissä ja Tehtis tarjoaa katsomoineen miljöönä jo erilaiset puitteet kuin Sahara. Se on iso kenttä kaikin puolin.

Valkeakosken Nappulaliiga järjestää 10.-11. syyskuuta turnauksen Tehtaan kentällä, jossa vilskettä ja vipinää ei tule puuttumaan.
– Lauantaina 2009 syntyneet naperot pelaavat elämänsä ensimmäiset pelinsä ja sunnuntaina mini- sekä nappulasarjan pelaajat pelaavat cupia. Se on todellinen cup-viikonloppu, kun 300 pelaajaamme ovat siellä ja kaikki pääsevät pelaamaan Tehtaan kentällä, Jussila hehkuttaa.
– Täytyy kiittää tästä huomiota ja siitä, että myös pelaajapolun alkupäätä pidetään tärkeänä. Myös Hakan pelaajia on käynyt harjoituksissamme ja nämä ovat hienoja sekä tärkeitä asioita pelaajille.

Tallink Siljan ja FC Hakan yhteistyö näkyy joka kerta myös Hakan kotipeleissä. Tallink Silja tarjoaa jokaiseen kotiotteluun lapsiparkkiin lastenhoitajan, jotta lapset voivat leikkiä turvallisissa ja valvotuissa olosuhteissa aikuisten seuratessa peliä, ja lisäksi jokaisessa kotiottelussa valitaan yksi lapsiperhe, joka saa Tallink Siljan lahjoittaman risteilylahjakortin.
– Tallink Silja haluaa vahvasti tukea lasten liikkuvuutta ja tuoda esiin perhebrändiään. Meillä on takana monivuotinen yhteistyö ja olemme todenneet tämän hyväksi yhteistyökuvioksi molemmin puolin, Laakso kiittelee.

Hakan seuraava kotiottelu on 18.8., kun Tehtaan kentälle saapuu vastustajaksi FC KTP.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT