Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Syksyn sankari Elias Mastokangas jatkaa Hakassa!

FC Haka on käyttänyt kesken kauden joukkueeseen liittyneen Elias Mastokankaan sopimuksessa olleen option. 22 -vuotias hyökkäävä keskikenttä jatkaa Tehtaan kentällä ainakin siis ensi kauden.

– Käytämme erittäin mielellämme Eliaksen sopimuksessa olevan option, koska hän on noussut joukkueessamme hyvinkin kantavaksi voimaksi, toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo mielissään.

– Joukkueen eteen tehty työmäärä on valtava, jonka vuoksi hän on lyönyt itsensä myös kannattajiemme suosikiksi. Ensi kauden joukkueen rakennuksessa Eliaksella on iso rooli!

Mastokangas siirtyi Valkeakoskelle kesän siirtoikkunassa, heinäkuun alussa ja on iskenyt pelaamissaan 11 Veikkausliigaottelussa kuusi maalia ollen yksi syksyn nousun takuumiehistä.

– Omalta osaltani oli hyvä tulla, koska olin pitänyt hyvän kunnon alkukaudella yllä treenaamalla, vaikka en ollut pelannut, ”Masto” kertaa omaa kauttaan ja siirtoaan.

– Sit oli helppo tulla Hakaan mukaan, kun tiesi mitä valmentaja halusi joukkueelta ja itseltäni kentällä.

– Kun saatiin peli toimimaan elokuussa hyvin, niin saatiin käännettyä loppukausi voitokkaaksi. Nyt vaan kunnialla vedetään hyvä vika matsi, niin päästään hyvillä asetelmilla valmistautumaan ensi kauteen!

Vaikka kyseessä olikin seuran optio, niin Mastokangas on mielissään, että se haluttiin käyttää ja näkeekin Hakan erinomaisena paikkana kehittyä.

– Haka on seura, missä voi menestyä joukkueena, kuten muun muassa viime vuoden Europaikka, sekä tämän vuoden tappioton putki kotikentällä osoittivat.

– Ja henkilökohtaisesti tämä on hyvä ponnahduslauta ulkomaille, kuten ”Jape” Laineenkin kanssa nähtiin.

Kuluvaa kautta on jäljellä vielä yksi ottelu, mutta kannattajien suosikkipelaajaksi nousseella Mastokankaalla on jo toive myös ensi kautta silmällä pitäen.

– Haluan haastaa kaikki kannattajat, jotka hankki tälle kaudelle kausikortit, ostamaan ne myös ensi kaudeksi, koska sillon nähdään voiton janoava joukkue Tehtiksellä!

– Hieno olla Suomen perinteikkäimmässä seurassa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT