Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina Tehtiksellä TPS – torstaina SJK

Keskiviikkona Suomen Cupin puolivälieräottelussa Hongan kaataneella Hakalla on edessä mielenkiintoiset ajat. Sunnuntaina on edessä Ykkösen kärkipään kamppailu Turun Palloseuraa vastaan ja torstaina Tehtaan kentälle saapuu Suomen Cupin välierässä hallitseva Suomen mestari SJK.

– On hienoa, että saimme arvonnassa kotipelin cupin välierään. Kotiyleisön edessä on aina upea pelata, Hakan päävalmentaja Kari Martonen hehkuttaa.

SJK aloitti kautensa Veikkausliigassa vaisusti, mutta on pikkuhiljaa nousemassa kohti liigan kärkisijoja. Cupin puolivälierässä seinäjokelaiset kaatoivat PK-35 Vantaan vieraskentällä 3-1.

– Nyt tulee viime kauden liigamestari vastaan. Se on meille makea vastustaja, todellinen tasonmittari, Martonen huomauttaa

Mutta vielä ei katsetta voi suunnata cup-koitokseen. Ensin pitää hoitaa sunnuntaina Tehtaan kentällä TPS. Kauden avausottelussa Haka kukisti turkulaiset 2-1.

– Paljon on ehtinyt asioita muuttua tuosta pelistä. TPS on nyt aivan eri joukkue. He ovat saaneet sekä hyökkäys- että puolustuspelaamisensa kuntoon ja joukkue on napsinut viime aikoina todella hyvin pisteitä, Martonen sanoo.

Keskiviikon Honka-peli toi Hakan leiriin kolhuja, mutta näillä näkymin ei mitään vakavampaa.

– Rantasen Jaakkokin taitaa olla kolhustaan huolimatta sunnuntaina pelikunnossa. Ja Etchu Tabe tekee paluuta loukkaantumisensa jälkeen. Hänkin saattaa olla jo kokoonpanossa mukana, Martonen kertoo.

Haka-TPS pelataan Tehtaan kentällä sunnuntaina 19.6. kello 18.30 ja Haka SJK samassa paikassa torstaina 23.6. kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT