Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina täysi Tehtis – Katso tästä saapumisohjeet

Hakan toinen Veikkausliigan kotiottelu sunnuntaina FC Interiä vastaan on lähes loppuunmyyty. Joitakin paikkoja on vielä saatavilla päätykatsomoon, sekä mahdollisesti myynnistä vapautuvia paikkoja muihinkin katsomoihin.

Tehtaankenttä on nyt jaettu neljään lohkoon ja kokonaiskapasiteetti on noin 1600 henkilöä. Tähän kokonaiskapasiteettiin lasketaan mukaan myös ottelutapahtuman henkilökunta.

Lohkot tapahtuma-alueella ovat nimettynä lohko 1, lohko 2, lohko 3 ja lohko 4.
Lohko 1 kattaa Niementien puoleisen puukatsomon pois lukien VIP-kontteja lähimpänä olevan katsomoryhmä J:n.
Lohko 2 kattaa päätykatsomon + VIP -alueen.
Lohko 3 puolestaan kattaa kivikatsomon + paviljongin.
Lohko 4 on ns. perhelohko, mikä kattaa kivikatsomon päädyn ja sen edustan maatasolla, sekä kentän päädystä löytyvän leikkialueen.
Lohkot 1 ja 3 ovat edelleen jaettuna ryhmiin mahdollistaen riittävät turvavälit katsomoissa.

Jokaisessa otteluun myydyssä/varatussa lipussa on painettuna lohko + ryhmä, johon katsoja Tehtaan kentällä sijoittuu. Tämän lisäksi ottelulippuun on painettuna myös lohkokohtainen saapumisaika, jota jokaisen tulee noudattaa.
Lohkot 2 (päätykatsomo + VIP) ja 3 (kivikatsomo) pääsevät ensimmäisenä sisään kello 17.00-17.45.
Lohkoon 2 Niementien puoleiselta ja lohkoon 3 Tehtaankadun puoleiselta sisäänkäynniltä.
Tämän jälkeen sisään pääsevät lohko 1 ja lohko 4 kello 17:45-18:30.
Lohko 1 sisäänkäynti tapahtuu Niementien puolelta ja Lohko 4 sisäänkäynti Tehtaankadun puolelta.

Kun saavut sinulle lipussa osoitetulle sisäänkäynnille, otathan jo valmiiksi esiin myös kausikorttisi, mikäli olet Tukirenkaan jäsen tai kausikortin omistaja, jotta jonotus sujuisi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.
HUOM! Pelkkä kausikorttilaisille tarkoitettu Ticketmasterin printti-, tai mobiililippu ei riitä sisäänpääsyyn, mikäli sinulla ei ole lippua vastaan todentaa myös voimassa olevaa kausikorttia. Tämä koskee myös Tukirenkaan jäseniä.

Sisäänpääsyn yhteydessä tulee myös muistaa riittävät turvavälit. Porteilta löytyy käsidesiä. Liikkuminen Tehtaan kentän eri lohkojen välillä ottelutapahtumissa on ehdottomasti kiellettyä rajoitusten aikana. Jokaisessa lohkossa on huomioitu yhdenvertaisten palveluiden tarjoaminen (kioskit, anniskelu, WC-tilat).

Ottelun päätyttyä:

Ottelun päätyttyä myös poistuminen katsomoista toteutetaan porrastetusti. Ensimmäisenä katsomoista poistuvat lohkot 1 ja 4. Poistuminen katsomosta alkaa kyseisistä katsomoista välittömästi ottelun päättymisen jälkeen. Lohkot 2 ja 3 poistuu katsomoista 10min ottelun päättymisen jälkeen, kun lohkot 1 ja 4 on ensin tyhjennettynä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT