Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Stella-ennakko: Nappaako Haka lauantaina voiton Kajaanista?

FC Haka on voittanut tällä kaudella kaikilla Ykkösen kentillä. Paitsi yhdellä, Kajaanin liikuntapuistossa.

Lauantaina siihen on uusi ja viimeinen mahdollisuus, kun AC Kajaani isännöi Hakaa. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen Kajaanissa päättyi kesäkuussa maalittomaan tasatulokseen.

– Hyvillä mielillä voidaan peliin lähteä. Siitä jatkamme, mihin Tammisaaressa jäimme, Hakan päävalmentaja Teemu Tainio viittaa viime lauantain 4-2 -vierasvoittoon EIF:sta.

Tehtaan kentällä Haka voitti AC Kajaanin elokuun alussa 4-2. Tuo peli oli siitä erikoinen, että AC Kajaani meni ottelussa jo kahden maalin johtoon. Viime kierroksella AC Kajaani varmisti sarjapaikkansa, kun TPV kaatui Tampereen Tammelassa vaiherikkaassa kamppailussa 4-3.

– Kajaanista on aina vaikea arvioida sitä, millainen vastustaja sieltä on tulossa. Maaleja he ainakin osaavat tehdä, Tainio muistuttaa.

Hakan pelaajista Joona Tapanin kausi on loukkaantumisen vuoksi ohi. Sivussa ovat Kajaanin reissulta myös ainakin Erkka Helminen ja Joona Kari.

– Elias Ahteen pelaaminen on siinä ja siinä, Tainio kertoo.

Haka on usein lähtenyt pitkille pelimatkoille edellisenä päivänä, mutta nyt on tulossa poikkeus.

– Lähdemme lauantaina matkaan kuudelta aamulla, Tainio huomauttaa.

AC Kajaanin ja FC Hakan välinen Ykkösen ottelu pelataan Kajaanin liikuntapuistossa lauantaina 5.10 kello 15. Tämän ottelun jälkeen Hakalla on Ykkösessä edessä enää yksi peli, sunnuntaina 20.10 kello 14 MYPA:a vastaan Tehtaan kentällä.

Ravintola Stellan Haka-pasta pelipäivinä kausikortilla 14 € (norm. 15,50 €).

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT