Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Stella-ennakko: Haka hakee MuSasta revanssia

FC Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat torstaina Tehtaan kentällä. Vastaan asettuu sarjanousija MuSa, joukkue joka voitti Hakan Suomen Cupin lohkovaiheessa helmikuussa 2-0.

– Revanssia tuosta pelistä lähdetään hakemaan. Se on ihan selvä, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio toteaa.

Sekä Haka että MuSa ovat aloittaneet Ykkösen kauden ilman tappioita. Hakalla on koossa kolmesta ottelusta seitsemän ja MuSalla viisi pinnaa. Haka jakaa Ykkösen piikkipaikkaa yhdessä Jaron, AC Oulun ja TPS:n kanssa. TPS:lla on tosin mahdollisuus siirtyä keskiviikkoiltana yksin sarjan kärkeen, mikäli turkulaiset kaatavat neljännen kierroksen ottelussaan AC Kajaanin.

– MuSa osaa pelata hyvin omalla tyylillään. He ovat erityisen vaarallisia erikoistilanteissa. Meidän on vain pystyttävä pudottamaan heidät kyydistä, Tainio painottaa.

Hakan alku Ykkösessä on ollut paras moneen vuoteen, sillä tappiotonta saldoa kolmen avauspelin jälkeen ei ole hetkeen nähty. Hakan terveystilanne on varsin hyvä torstain pelin alla.

– Samuel Mansour on pelikiellossa ja Elias Ahteen kanssa emme vielä ota riskiä. Mutta Ville Starck, Joona Tapani ja Noah Leong palaavat kokoonpanoon, Tainio kertoo.

FC Haka-MuSa Tehtaan kentällä torstaina 16. toukokuuta kello 18.30.

Ravintola Stellan Haka-pasta pelipäivinä kausikortilla 14 € (norm. 15,50 €)

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT