Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Stella-ennakko: Haka hakee jatkoa voittoputkelleen Oulusta

FC Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat lauantaina 31. elokuuta Oulussa. Kello 17 Raatin stadionilla alkavassa ottelussa on vastassa AC Oulu.

AC Oulu on AC Kajaanin ohella ainoa joukkue, jonka kanssa Haka on tällä kaudella pelannut tasapelin. Oululaisten kanssa pistejako pelattiin maalittomin lukemin 11. toukokuuta.

Joukkueet kohtasivat uudemman kerran kesäkuun lopussa ja se peli päättyi tiukkojen vaiheiden jälkeen Hakan 2-1 -voittoon. AC Oulu johti kamppailua hetken aikaa, mutta Haka rutisti väkisin täyden pistepotin.

Tuon kohtaamisen jälkeen AC Oululla on ollut hankalaa. Pelatut kahdeksan ottelua ovat tuoneet vain neljä pistettä ja joukkue on sarjataulukossa seitsemännellä sijalla. Ennen kauden alkua AC Oulu nostettiin suurimpien nousijasuosikeiden joukkoon.

– AC Oulu ei ole voittanut tällä kaudella vielä yhtään ottelua kotonaan, joten meidän päänahkamme on varmasti haluttu. Eivät he niin huonosti ole pelanneet kuin tulokset antaisivat olettaa, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio sanoo.

– Ei siis missään nimessä ole helppo peli tulossa, mutta me haemme ainoastaan voittoa, Tainio painottaa.

Jo 12 ottelua putkeen voittaneen Hakan kokoonpanoon on luvassa ainakin yksi muutos.

– Ville Strack on ainakin pari viikkoa sivussa. Ja Samuel Mansourin kohdalta on varmistunut, että hän ei pysty tällä kaudella enää pelaamaan, Tainio kertoo.

Ravintola Stellan Haka-pasta pelipäivinä kausikortilla 14 € (norm. 15,50 €).

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT