SJK Hakaa parempi luvuin 2-0

Haka jatkoi perjantaina otteluitaan Veikkausliigan joukkueita vastaan. Nyt vastassa oli viime kauden cup-mestari SJK ja pelipaikkana Seinäjoen Wallsport Areena. SJK oli lopulta Hakaa parempi lukemin 2-0 (1-0).

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin puolen tunnin pelin jälkeen. Aristote Mboma pääsi läpi oikealta laidalta ja laukoi vastustamattomasti pallon Hakan maalin alakulmaan.

– Ensimmäisellä puoliajalla olimme selvästi alakynnessä. Yhtenä syynä siihen oli varmasti se, että avauksessa oli neljä testipelaajaa, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong mietti.

Testipelaajia ottelussa olivat Eetu Kolu, Patrik Ahonen, Isaac Kannah ja Morgan Taylor. Armstrong ei vielä pystynyt sanomaan heidän jatkostaan mitään.

– Täytyy katsella illalla klippejä pelistä uudestaan. He ovat kaikki hyökkäyspään pelaajia eikä heille oikein tullut palloja, Armstrong pyöritteli.

SJK osui toistamiseen 83. minuutilla, kun seinäjokelaisten testipelaaja Denis Kramar puski Onni Valakarin antaman kulmapotkun läheltä verkkoon.

– Toinen puoliaika oli meiltä jo paljon parempaa. Siinä oli jo maalipaikkoja. Mutta onhan SJK laadukas joukkue, Armstrong myönsi.

Nyt Hakan pelaajilla on edessään muutaman päivän hiihtoloma ja sen jälkeen alkaa valmistautuminen Suomen Cupin lohkovaiheen päätöspeliin MP:ta vastaan. Haka-MP pelataan Saharan tekonurmella tiistaina 7. maaliskuuta kello 18.30.

Hakan kokoonpano: Joonas Immonen, Henri Malundama, Mikko-Petteri Latosaari, Juho Saarinen (81. Diogo Tomas), Omar Khary, Anton Popovitch, Eetu Kolu (63. Erkka Helminen), Jaakko Rantanen, Patrik Ahonen (63. Emenike Mbachu), Isaac Kannah (58. Tuomas Lähdesmäki), Morgan Taylor (59. Kalle Multanen).