Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Silja Line otteluisäntänä kauden avauksessa

Haka ja Tallink Silja Oy jatkavat yhteistyötään edelleen myös Miesten Ykkösen kaudella 2017. Yhteistyö toteutetaan Tallink Silja Oy:n puolesta Silja Line –brändin alla. Ensimmäinen näkyvä yhteistyön muoto on otteluisännyys kauden avausottelussa FC Honkaa vastaan.

– On hienoa tehdä yhteistyötä pitkäjänteisesti suomalaisen jalkapallon hyväksi toimivan seuran kanssa, Tallink Silja Oy:n varatoimitusjohtaja Pasi Näkki, kertoo.

Haka ja Silja Line ovat vuosien varrella tehneet yhteistyötä edustusjalkapalloilun lisäksi myös nuorten ja lasten parissa, eikä heitä unohdeta tälläkään kaudella.

– Haka tekee edustustason toiminnan lisäksi erinomaista juniorityötä ja kantaa muutenkin yhteiskuntavastuunsa lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistämiseksi. Me haluamme olla tässä mukana mahdollistamalla muun muassa nappuloiden maksuttomat harjoitusvuorot sekä otteluiden aikana toimivan lapsiparkin toiminnan, Näkki taustoittaa yhteistyön muotoja.

Haka on ollut tyytyväinen pitkään jatkuneeseen yhteistyöhön ja siihen, että yhteistyö ei rajoitu ainoastaan seuran edustusjoukkueeseen.

– Mainiota, että Silja Line on ollut jo vuosia Hakan tukena. He ottavat esimerkillisesti huomioon myös perheet ja etenkin perheiden pienimmät, Hakan hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen iloitsee.

Silja Linen otteluisännöimä Ykkösen kauden avausottelu FC Honkaa vastaan pelataan Tehtaan kentällä lauantaina 29.4. kello 17.00 alkaen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT