Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Siirtoikkunassa ei Hakan osalta nähty enää yllätyksiä

Veikkausliigan siirtoikkuna meni kiinni eilen sunnuntaina 6.9. Kuten jo useammassakin yhteydessä on tullut esiin, niin FC Hakan osalta verkot olivat vesillä, mutta mitään uusia käänteitä ei enää viime hetkillä nähty.

– Virityksiä uusista pelaajista oli, mutta niiden kanssa ei päästy maaliin saakka, kommentoi Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Tämä tarkoittaa sitä, että kausi mennään tämän hetkisellä materiaalilla loppuun asti.

Hieno uutinen kuitenkin on, ettei HJK kutsunut maalivahti Jakob Tånnanderia takaisin, vaan mies viettää loppukauden Hakassa lainalla. Tämä tarkoittaa myös sitä, että Joonas Immonen pelaa loppukauden lainalla Musan Salamassa.

Yhden hankinnanhan koskilaiset tekivät elokuussa. Espanjasta saapunut toppari Luiyi de Lucas pääsi liittymään joukkueen harjoitusvahvuuteen lauantaina oltuaan ensin kaksi viikkoa karanteenissa. Miehen pelaaminen selviää kuitenkin vasta tämän viikon aikana, kun hänen kanssa sovittu testijakso on päästy näkemään ja sen perusteella tehty päätös jatkosta.

Turvaa loppukauteen tuo joka tapauksessa se, että Lahti -pelissä esiintynyt Johannes Kytilä voi nuorena pelaajana ja farmisopimuksen turvin tulla auttamaan valkopaitoja tarvittaessa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT