Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Lauantain SJK -ottelun liput myyntiin tänään porrastetusti

FC Haka kohtaa Tehtiksellä SJK:n lauantaina 12.9. klo 17.00. Ottelun liput tulevat myyntiin tänään 7.9. kello 12.00.

Tuolloin ensimmäisenä lippuja pääsevät varaamaan FC Hakan Tukirenkaan jäsenet. Jokainen jäsen saa sähköpostiinsa linkin, mitä kautta lippuja pääsee varaamaan.

Tiistaina 8.9. klo 12:00 alkaa kausikorttilaisten ennakkovaraus ja he niin ikään tulevat saamaan sähköpostiinsa linkin, millä lippujen varaaminen onnistuu. Lisäksi kotisivuille tulee linkki, millä pääsee myös kausikorttilippujen varaukseen.

Yleinen lipunmyynti alkaa keskiviikkona 9.9. kello 12.00, jolloin linkki Ticketmasteriin julkaistaan täällä kotisivuilla sekä Ticketmaster.fi.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipunhinta on 0€, eikä palvelumaksua mene.

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 1€.

Muistathan, että ostettua kausikorttilippua vastaan, on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun. Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät lohkosta 1.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joiden välillä ei voi liikkua tapahtuman aikana. Lohkot on lisäksi jaettu katsomoryhmiin, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa.

Tarkasta oheisesta kartasta lohkojako, sekä kunkin lohkon sisäänpääsyaika. Lohkoja on kaikkiaan viisi kappaletta, mutta medialohkoon ei ole lippuja myynnissä ja sinne on pääsy vain median edustajilla, sekä henkilökunnalla. Vierasjoukkueen kannattajat sijoittuvat lohko 2 päätykatsomon Niementien puoleiseen päätyyn.

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee noudattaa ohjeistusta tapahtumaan saavuttaessa, sekä samoin noudattaa tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä, sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvosuojaimia ja käsidesiä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta.

Otteluun ei missään nimessä saa tulla kipeänä. Koronaviruksen oireet lötyvät THL sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT