Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Salomo Ojala ei lepää lomallakaan – ”Kovemmassa iskussa loppukautta ajatellen”

FC Hakan pelaajat pääsivät sunnuntaisen FC Honka -voiton jälkeen hyvin ansaitulle lomalle. Salomo Ojala ei kuitenkaan jäänyt lepäämään laakereilleen lomankaan aikana.

Honka-ottelun jälkeen Hakalla on parin viikon tauko peleistä ja pelaajat saivat viikon loman. Haka pääsi viettämään ansaittua hengähdystaukoa hieno voitto takataskussa.

– Se oli huikea matsi. Olimme juuri hävinneet RoPS:lle kotona 0-2 ja sen jälkeen voitto Hongasta vieraskentällä oli huikea juttu. Pelissä oli draaman kaarta kerrakseen. Peli tuntui hyvältä ja kaikilla oli hyvä itseluottamus ilman paineita, vaikka Honka on kova joukkue. Meillä oli hyvä draivi ja palaset loksahtivat. Tietenkin Hongan saama punainen kortti auttoi, mutta mekin saimme ottelun lopulla yhden. Se oli meiltä hyvä peli ja meillä oli hyvä ilme, Ojala kertaa viime sunnuntain voittoa.

Ojala oli vahvasti mukana Hakan molemmissa maaleissa. Hän puski toisella puoliajalla ottelun voittomaalin ja oli järjestelemässä myös Hakan tasoitusta, kun hän juoksi ovelasti Anton Popovitchin syötön yli, ja pallo tuli kuin tarjottimella Antto Hilskalle, joka teki tasoitusmaalin.

– Huomasin aiemmin, että oli tilanne, jossa Hongan toppari syöksyi minuun vastaavanlaisessa tilanteessa. Aavistelin nyt, että Antto saattaa olla siellä takana vapaana. Ja olihan hän.

Ojalan alkukausi meni parannellessa talven vammaa sekä pahaa allergiaa, mutta hiljalleen Ykkösen viime kauden maalikuningas on päässyt täyteen kuntoon. Ojala ei halua antaa kunnon laskea loman aikana.

– En aio levätä, vaan kun olen kuntoon päässyt, niin aion pitää sitä yllä ja parantaa, että olen kovemmassa iskussa loppukautta ajatellen.

Hakan seuraava ottelu on 15.10., kun Tehtaan kentälle tulee vieraaksi TPS.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT