Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Runkosarjan päätösottelun, FC Haka – IFK Mariehamn 4.11. liput myyntiin porrastetusti

Runkosarjan päätösottelu pelataan Tehtiksellä ensi viikon keskiviikkona (4.11.) klo 18:30 kun vieraaksi saapuu IFK Mariehamn.  Kiihtyvästä korona -tilanteesta huolimatta, meillä on edelleen mahdollisuus ottaa yleisöä kotiotteluihimme. Kasvomaskin käyttö on edellytys ottelustadionille sisäänpääsyyn niin yleisön, kuin työskentelevän henkilökunnankin osalta. Huomioitavaa on, että edellytys kasvomaskin käyttöön ei koske alle 15-vuotiaita. Pidäthän huolen, että sinulla maski kasvoilla jo porteille saavuttaessa, ettei sisäänkäynnille synny ruuhkaa.

Ottelun liput tulevat varattavaksi Tukirenkaan jäsenille tänään keskiviikkona 28.10. klo 12:00. Linkki lipunvaraukseen toimitetaan jokaiselle tukirenkaan jäsenelle sähköpostitse. Kausikorttilaiset pääsevät varaamaan lippuja huomenna, torstaina klo 12:00. Myös kausikorttilaisille linkki toimitetaan sähköpostitse. Varauslinkki julkaistaan kausikorttilaisille myös kotisivuilla.

Yleinen lipunmyynti alkaa perjantaina 30.10. kello 12.00, jolloin linkki Ticketmasteriin julkaistaan täällä kotisivuilla sekä Ticketmaster.fi.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipunhinta on 0€, eikä palvelumaksua mene.

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 1€.

Muistathan, että ostettua kausikorttilippua vastaan, on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun. Pyörätuolipaikat sekä inva-WC löytyvät lohkosta 1.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joiden välillä ei voi liikkua tapahtuman aikana. Lohkot on lisäksi jaettu katsomoryhmiin, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa.

Tarkasta oheisesta kartasta lohkojako, sekä kunkin lohkon sisäänpääsyaika. Lohkoja on kaikkiaan viisi kappaletta, mutta medialohkoon ei ole lippuja myynnissä ja sinne on pääsy vain median edustajilla, sekä henkilökunnalla. Vierasjoukkueen kannattajat sijoittuvat lohko 2 päätykatsomon Niementien puoleiseen päätyyn.

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee noudattaa ohjeistusta tapahtumaan saavuttaessa, sekä samoin noudattaa tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä, sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvosuojaimia ja käsidesiä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta.

Otteluun ei missään nimessä saa tulla kipeänä. Koronaviruksen oireet lötyvät THL sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT