Rogerson avasi maalitilinsä Uuden-Seelannin maajoukkueessa

Logan Rogerson teki maalin, kun Uusi-Seelanti päätti Oseanian MM-karsintojen lohkovaiheen selvään 7-1 (3-1)-voittoon Uudesta-Kaledoniasta.

Uusi-Seelanti oli jo aiemmassa ottelussaan varmistanut jatkopaikan ja sinetöi nyt lohkovoiton. Kahdessa aiemmassa pelissä Rogerson oli tullut vaihdosta kentälle, mutta sai nyt vastuuta heti aloituksesta ja pelasi täydet minuutit.

Rogerson avasi maalitilinsä Uuden-Seelannin maajoukkueessa, kun hän teki ottelun voittomaalin rangaistuspotkusta ensimmäisellä puoliajalla. Ottelu oli Rogersonille seitsemäs ”All Whitesin” paidassa.

Uusi-Seelanti eteni näin karsintaturnauksen välieriin, jossa se kohtaa Tahitin. Ottelu pelataan sunnuntaina. Karsintaturnauksen voittaja etenee vielä jatkokarsintoihin CONCACAF-liiton karsintojen neljänneksi sijoittunutta joukkuetta vastaan. Tuon ottelun voittaja etenee Qatarin MM-lopputurnaukseen.

Kuva: Jussi Rämä