Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kohtaa KPV:n lauantaina Tehtiksellä

FC Hakan kenraaliharjoitus oli tärkeää saada ulos, ja pitkin viikkoa on jännitetty, päästäänkö sitä pelaamaan. Tänään vahvistui, että Tehtaankentällä sitä ei pystytä pelaamaan, mutta sen sijaan vaikuttaisi siltä, että varakenttä Saharan keinonurmi saadaan pelikuntoon Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan.

– Pettymys, että ei oo päästy treenaan tänään ulos. Onneksi päästään huomenna pelaamaan. Se on niin eri peli hallissa, kuin ulkona ja Veikkausliiga-avaus saadaan onneksi Tehtikselle, päävalmentaja Teemu Tainio iloitsee.

Hakan niin sanotusti perinteinen kenraalivastustaja on usein ollut Turun Palloseura, mutta tälle kaudelle turkulaiset olivat jo sopineet toisen ottelun. KPV toimii päävalmentajan mukaan aivan yhtä mainiosti viimeistelyssä.

– Haluttiin pelata nimenomaan Ykkösen joukkuetta vastaan, pelata se ulkona ja pelata kotikentällä. KPV on hyvä joukkue tähän tarkoitukseen.

Hakan maaliskuu oli rikkonainen, sillä joukkueen läpikäynyt sairasaalto on pitänyt vuoron perään osan joukkueesta sivussa. Nyt koko joukkue on terve ja palannut harjoitusvahvuuteen, mutta osa on edelleen puolikuntoisia, joten minuutteja joutuu vähän jakamaan lauantaina. Hakan pelissä Tainio toivoo näkevänsä harjoiteltuja asioita.

– Halutaann nähdä vähän enemmän harjoitueltuja juttuja. Pari viime peliä ollut vähän liian kiire mennä eteenpäin, joten siihen on keskitytty. Tärkeä saada tulos mukaan myös huomenna!

Tainiolla on siis lähes täysi nippu käytössään. Logan Rogerson on Uuden-Seelannin maajoukkueen mukana MM -karsinnoissa ja Luiyi de Lucas vierailulla kotimaassaan Espanjassa. Pelaajia on kuitenkin jälleen sen verran penkille, että Akatemia -pelaajista kaikki eivät mahdu mukaan.

FC Haka – KPV lauantaina 26.3.2022 kello 15.00 Saharan keinonurmi Valkeakoski.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT