Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Perjantain 3.9. FC Haka – HIFK -ottelu siirretään myöhempään ajankohtaan

Veikkausliigan pe 3.9. pelattavaksi suunniteltu FC Haka-HIFK -ottelu siiretään varotoimenpiteenä kotijoukkueessa esiin tulle covid-tapauksen vuoksi. Uudesta ottelupäivämäärästä tiedotetaan erikseen. 

FC Haka tiedottaa otteluun lipun ostaneille ja varanneille lippukäytännöistä ensi viikolla. Ensisijaisesti liput siirtyvät käytettäväksi uutena tapahtuma-ajankohtana. Päivittyvien koronarajoitusten vuoksi saatetaan kuitenkin joutua pyytämään lipun hankkineilta vielä uudet vahvistukset tapahtumaan osallistumisesta. 

  • Kyllä tuntuu todella pahalta sekä joukkueiden että taustojen sekä tietenkin kannattajien, ottelutapahtuman henkilöstön ja yhteistyökumppanien puolesta. Koronan aiheuttamille hankaluuksille emme kuitenkaan voi mitään. Tärkeää on muistaa, että tällaiset toimet ovat viranomaisten määräämiä ja niiden ainoa tarkoitus on suojata meidän kaikkien terveyttä mahdollisimman hyvin, sanoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.  

FC Hakan ja HIFK:n välinen ottelu piti alun perin pelata jo 31.7., mutta se jouduttiin viime hetkellä siirtämään silloin vierasjoukkueen covid-tapauksen ja karanteenin vuoksi.  

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT