Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Panokset kovenevat kohti Haastajasarjaa!

Viime sunnuntaina Haka onnistui kotonaan Tehtaan kentällä nappaamaan pisteen sarjaa johtaneelta Kuopion Palloseuralta. Seuraava haaste on edessä jälleen kotikentällä sunnuntaina, kun vastaan saapuu yhtä lailla kärkikahinoissa mukana taisteleva Seinäjoen Jalkapallokerho. Viimeiselle runkosarjan kierrokselle Haka lähtee sijalta 8 ja taulukossa vain yhden pisteen perässä sijaitsee Ilves ja KTP sekä kahden pisteen päässä Lahti. Sarjan viimeistä sijaa kuuden pisteen päässä Hakasta pitää IFK Mariehamn. (Tilanne 29.8.)

Runkosarja häämöttää siis kohti loppuaan, mutta sen jälkeen Hakan matka jatkuu haastajasarjassa, jonka otteluihin jää valtavat panokset. Lisää tietoa jatkosarjoista täällä. Yleisön tukea tarvitaan, kun taistellaan sarjapaikan säilyttämisestä kotona Tehtiksellä!

Sunnuntaina luvassa paljon ohjelmaa Valkeakoski liikkuu -päivän sekä Veikkausliigan hyväntekeväisyyskierroksen muodossa. Lue alta mm. mitä kaikkea päivä pitää sisällään ja kenelle tarjotaan ilmainen pääsy otteluun!

Otteluisäntänä toimii Saarioinen.

Valkeakoski liikkuu ennen ottelua

Valkeakosken Voimistelijat ja FC Haka järjestävät yhdessä ensimmäistä kertaa Valkeakoski liikkuu- tapahtuman, joka kokoaa koskilaisia liikuntaseuroja esittelemään toimintaansa ja liikuttamaan koskilaisia sunnuntaina 3.9. Tapahtuman ohjelma alkaa klo 13.30 ja päivä huipentuu klo 16.00 alkavaan otteluun, johon FC Haka tarjoaa kaikille päivään osallistuneille maksuttoman pääsyn!

Mukana päivässä ovat FC Haka Juniorit, Haka YU, Haka suunnistus, Kepparimaa, Walklandia, Kiekko-Ahma ja Rocking Flames. Päivän ja SJK-ottelun aikana mukana olevat seurat esittelevät toimintaansa ja järjestävät aktiviteettia. Tule vaikka kokeilemaan miten hyvin osaat kesyttää keppihevosen tai kuinka lujaa lätkän kuti lähtee!

100 ensimmäistä osallistujaa saa Valkeakosken Energian yllätyslahjan. Pelin ajan VaVo liikuttaa lapsia Tehtiksen lasten leikkipaikalla klo 16–18.

Sunnuntaina myös unelmien kierros

Veikkausliigan runkosarjan viimeisellä kierroksella toteutettava Unelmien kierros on Veikkausliigan ja SOS-Lapsikylän yhteistyön tulos. Unelmien kierroksen aikana kannustetaan kaikkia osallistumaan keräykseen, jonka tuotoilla tuetaan heikommassa asemassa olevien lasten ja nuorten harrastamista.

FC Hakalla on kunnia isännöidä Unelmien kierrosta sunnuntaina. Ottelussa on myynnissä hyväntekeväisyyskampanjahintaan kahvia, makkaraa ja FC Hakan kaulahuivi. Lisäksi voit ostaa Unelmien kierros -pääsylipun Tiketistä. Edellä mainituista tuotteista kampanjatuotot ohjataan SOS-Lapsikylälle.

Jokaisella on mahdollisuus osallistua keräykseen osoitteessa www.unelmienkierros.fi. Tämän lisäksi tukea voi lahjoittaa MobilePaylla numeroon 40331 sekä tekstiviestillä SOS numeroon 16155.

FC Haka – SJK su 3.9. klo 16.00, liput Tiketistä

Portit otteluun aukeaa klo 14.30, Valkeakoski liikkuu -tapahtuma alkaa klo 13.30, jolloin sisäänpääsy ilmainen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT