Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Paljon tapahtumia tarjolla! – MYPA-pelissä juhlitaan Hakan nousua Veikkausliigaan

FC Haka on jo tovi sitten varmistanut nousunsa Veikkausliigaan, mutta Ykköstä on vielä yksi ottelu jäljellä. Se pelataan MYPA:a vastaan Tehtaan kentällä sunnuntaina 20.10. kello 14 ja tuossa pelissä juhlistetaan Hakan nousua monella tavalla.

Haka-MYPA -otteluun pääsee ilmaiseksi millä tahansa valkeakoskelaisen urheiluseuran asusteella ja paikalla on nappulaliigalaisia molempien joukkueiden saattajina.

Tehtaan kentän päädystä löytyy pomppulinna (säävarauksella) ja päätykentällä on lasten ja miksei muidenkin ilona Hakan nousualpakat Jörgen, Friz ja Gustav. Myynnistä on taas Soosipoikien herkullisia siipiä sekä metrilakuja.

Ottelussa on mahdollisuus ottaa selfie Hakan pelaajien pahvisten pelaajafiguurien kanssa ja taiston tauottua ovat vuorossa joukkueen kukitus sekä juhlinta kentällä. Palloliiton kanssa on sovittu, että kotijoukkueen kannattajat pääsevät onnittelemaan omiaan kentälle sen jälkeen, kun vastustajat ja erotuomarit ovat päässeet pukukoppeihinsa. Juhlinta jatkuu nousujälkipeleillä Paviljongissa.

Paikalla on toivottavasti kauden ennätysyleisö, joten pukeudu lämpimästi ja tule antamaan joukkueelle ansaitut kiitokset mahtavasta kaudesta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT