Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan kausarikampanja maaliin ennätysajassa! Nyt se on varmaa, Veikkausliigakausarin saa 59 eurolla.

Nyt 59 eurolla saa varmuudella ensi kauden Veikkausliigakausarin, kun 1934 varauksen raja ylittyi tiistain aikana. Huikea määrä korttivarauksia tuli joukkueen menestyksen siivittämänä täyteen 5 viikossa. Hyväntekeväisyyteenkin on jo varattu tuplamäärä kortteja viime vuoteen verrattuna, vaikka kampanja-aika on vielä kesken ja hyväntekeväisyyskohteet vasta julkaistu. Kausikortteja voi ostaa 59 euron hintaan vielä 18.10.2019 saakka samalla verkkolomakkeella TÄSTÄ tai Hakan toimistolta.
Tavoitteen täytyttyä korttivarauksia aletaan laskuttaa ja kortteja toimittaa lähiaikoina. Maksun voi käydä hoitamassa myös seuran toimistolla.

FC Haka kiittää kausikortin varanneita nöyrästi ja toivoo edelleen korteille kovaa lisämyyntiä.

– Pilke silmäkulmassa voisi sanoa, että enää reilu tuhat korttia voidaan myydä, koska Tehtiksellä on ”vain” n. 3400 istuinpaikkaa, toteaa tyytyväisenä toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Olen aina tiennyt, että Hakalla on paljon etäkannattajia. En olisi silti uskonut saavamme tavoitteen näin nopeasti täyteen. Tuntuu todella hienolta! Toivottavasti vielä saamme lisää osallistujia 18.10. mennessä, iloitsee Anton Popovitch.

Hakan kausi päättyy Kansanjuhlaotteluun su 20.10. Ottelutapahtumaan pääset ilmaiseksi Valkeakoskelaisen urheiluseuran asuste yllä, luvassa on hurjia nousutarjouksia ja nousualpakoita sekä pomppulinna säävarauksella. Lopuksi kannattajat pääsevät kentälle joukkueen kukittamista seuraamaan.

Varsinaiset Nousujuhlat juhlitaan hotelli Waltikassa pe 25.10., jolloin seuran päättäjäisiin on kaikilla vapaa pääsy klo 20:30 alkaen. Iltaa tahdittavat palkitsemiset, joukkueen esiintyminen sekä mainio livemusiikki maajoukkuelegenda Antti Niemen johdolla.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT