Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Paikka Suomen Cupin välieriin tarjolla torstaina

FC Haka lähtee kiirastorstaina hakemaan paikkaa Suomen Cupin välieriin Tammisaaresta. Puolivälieräottelu EIF:iä vastaan alkaa kello 18.30.

Tammisaaren Keskuskenttä on ollut Hakalle hankala paikka pelata. Viime vuonna joukkueet päätyivät Tammisaaressa 1-1 -tasapeliin. Kotiottelunsa EIF:iä vastaan Haka voitti Tehtaan kentällä numeroin 2-0 ja 2-1.

– Tiedämme, että vastassa on hyvä joukkue. Ei tässä vaiheessa cupin huonoja joukkueita enää vastaan tule, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong muistuttaa.

– EIF on ollut todella vahva puolustussuuntaan. Joku taisi mainita, että he eivät ole päästäneet neljään peliin yhtään maalia, Armstrong toteaa.

EIF:n hyökkäyksessä on parin kauden takaa tuttu pelaaja hakalaisille, Etchu Tabe.

– Hänen kanssaan puolustuksemme saa olla tarkkana. Tabe teki edellisellä kierroksella voittomalin AC Oulua vastaan, Armstrong puntaroi.

Hakan kokoonpanosta ovat sivussa Joona Kari ja Anthony Dafaa.

– He ovat varmuudella poissa. Flunssaa on ollut joukkueessa useammalla pelaajalla, mutta näillä näkymin muut ovat pelikunnossa, Armstrong toteaa.

Mikäli Haka voittaa ottelun, niin välierässä vastaan tulee joko FC Inter tai Ilves. Tuo ottelu pelattaisiin näillä näkymin Saharan tekonurmella pääsiäismaanantaina kello 15.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT