Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Otteluinfo: FC Haka – VPS ja oktoberfest-tunnelmaa lauantaina Tehtiksellä!

Lauantaina Hakalla on pelissä valtava panos: suora paikka Eurolopputurnauksen finaaliin! Finaalipaikan saa Veikkausliigan neljännen sijan varmistanut joukkue – tästä sijoituksesta kamppailevat Haka ja SJK. Tällä hetkellä sarjataulukossa SJK on vain kahden pisteen päässä ja joutuvat taistelemaan voitosta tai tasapelistä kynsin ja hampain, kun vastaan asettuu mestaruudesta taisteleva Ilves. Eli, jos Haka voittaa ja SJK häviää, on Hakan neljäs sija ja suora eurolopputurnauksen finaalipaikka varma. Entä jos Haka häviää? Mahdolliset skenaariot voit lukea täältä – joka tapauksessa eurolopputurnaus kutsuu koskilaisia lauantain ottelun jälkeen.

Matka Eurooppaan alkaa nyt! Eurolopputurnauksen voittaja pääsee seuraavalla kaudella suoraan UEFA:n Konferenssiliigan 1. karsintakierrokselle. Jännitämme Tehtiksellä yhdessä vielä vähintään kertaalleen, lauantain jälkeen!

FC Haka – VPS la 19.10. klo 18.00 (portit 16.30). Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi!

Otteluisäntänä K-Citymarket Valkeakoski

Oktoberfestin kunniaksi mm. Happy Hour 16.30 ja haka-tietovisaa palkintoineen!

Tervetuloa viettämään lauantaita Tehtikselle, jossa Ravintola Paviljonki herää entistä uudempaan uskoon! Paviljonkiin tuodaan olohuonefiilistä, jotta se on yhteinen kohtaamispaikkamme, johon voi tulla pelailemaan ja nauttimaan! Paviljonki tarjoilee Oktoberfestin henkeen makkaroita ja laajan valikoiman oluita. Paviljongissa runsaasti ohjelmaa jo ennen ottelua, muun muassa:

  • Happy Hour klo 16.30-17.30, jolloin juomat erikoishintaan!
  • Haka-tietovisa klo 17.00 – Osallistu tietovisaan ja voita upeita fanituotepalkintoja!
  • Korttipelejä, futispöytä ja biljardi
  • Fanituotetarjouksia

Paviljonki palvelee klo 22 asti!

Paviljongissa voi iltaa jatkaa jopa klo 22 asti, joten muistathan myös Jälkipelit, jossa jaetaan Chopeen malja eli kannattajien äänestämä parhaan pelaajan palkinto paikan päälle saapuvalle FC Hakan pelaajalle! Lisäksi haastatteluun saapuu mm. FC Hakan päävalmentaja Andy Smith, jonka kommentit ei varmasti jätä kylmäksi tälläkään kertaa!

Koko illan korttipelit, futispöytä ja biljardi pelattavissa, sekä fanituotetarjoukset voimassa!

Haastattelujen välissä screenillä pyörii FC Hakan kauden 2024 maalikooste, ja Oktoberfest-soittolista soi!

Paviljonkihan on avoinna myös heille, keiltä peli jää harmittavasti välistä, mutta ennättävät vielä nauttimaan jälkipelien tunnelmasta. Jälkipeleille on vapaa pääsy siis kaikille!

FC Haka – VPS la 19.10. klo 18.00 (portit 16.30). Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi!

PS. FC Hakan tulevan kauden joukkueen rakentaminen on alkanut ja siihen hyvän taloudellisen perustan antaa vahvasti käynnistynyt kausikorttikampanja, missä rikottiin jo tuhannen varatun kausikortin raja! Nyt on loistava mahdollisuus lunastaa itselleen paikka ensi kauden Veikkausliiga -katsomossa vain kahden normaalihintaisen ottelulipun hinnalla.Tehdään ensi kaudesta yhdessä jotain erityistä! Varaa kausikortti täältä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT