Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Otteluinfo: FC Haka – KuPS sunnuntaina Tehtiksellä!

Suurien otteluiden elokuu jatkuu kovaa vauhtia – sunnuntaina Hakalla on edessään todellinen tulikaste, kun vieraaksi Tehtaan kentälle saapuu Veikkausliigaa tällä hetkellä johtava Kuopion Palloseura.

Vierasjoukkueella on viidestä edellisestä Veikkausliigan ottelusta kasassa neljä voittoa ja yksi häviö. Häviötä pitää kelailla kesäkuun 28.päivään asti, kun vierasreissu Ouluun on ollut tappiollinen. Voittojen riviin lisättiin viime kierroksella voitto kärkkikamppailussa SJK:ta vastaan. Veikkausliigan lisäksi kuopiolaiset ovat olleet euroreissuilla – tie Konferenssiliigassa sakkasi toisella karsintakierroksella norjalaista Tromsoa vastaan.

Hakan viisi viimeistä ottelua ei kaukana ole kuopiolaisten suorituksesta, kun saldona on kolme voittoa ja kaksi häviötä. Kahden tappion jälkeen Haka sai viime sunnuntaina EIFiä vastaan todella tärkeän voiton ja pisteet kotiin. Koskilaisten otteissa on ollut paljon hyvää, mutta maalinteko on koitunut ajoittain ongelmaksi, mutta viime ottelussa EIFiä vastaan joukkue sai pallon maaliin kahdesti noustessa tappioasemasta tasoihin ja ohitse. Hakan Patoulidis ja Fall ovat joukkueen maalitilastoissa kunnostautuneimmat, molempien vastaten seitsemästä osumasta. Näistä maaleista kaikki ovat syntyneet suoraan pelitilanteista.

Vieraiden joukkueesta löytyy myös Tehtiksen yleisölle tutut kasvot, Hakaa vielä viime kaudellakin edustanut maalivahti Aatu Hakala ja kausina 2020-2022 laidalla viilettänyt puolustaja Seth Saarinen! Lämpimästi tervetuloa Tehtikselle Aatu ja Seth!

FC Haka – KuPS su 1.8. klo 17.00 (portit 15.30). Osta liput täältä! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi Tehtaan kentälle koko Veikkausliigakauden 2024!

Otteluisäntänä Saarioinen

Otteluisäntä Saarioinen jakaa eväitä!

Otteluisäntä Saarioinen potkaisee ottelun avauspotkun sekä jakaa Tehtiksen yleisölle maistuvat eväät!

Tuotejako samanaikaisesti sekä Kiinteistömaailma -portilla että Tehtaankadun portilla klo 16.15. Nopeat syövät hitaat – 300 ensimmäiselle luvassa Saarioisten herkkutuote mukaan.

Saarioinen on myös mukana FC Hakan #äläkiusaa-kampanjassa. Kiitos Saarioinen yhteistyöstä!

Fanituotepisteellä poistotuotteita tarjouksessa!

FC Hakan fanituotevalikoimaan on suunnitteilla uudistuksia, joten samalla aloitamme varastontyhjennystä. Puukatsomon läheisellä fanituotepisteellä kannattaa käydä poikkeamassa nappaamaan parhaista tarjouksista kiinni. Mukana valikoimasta jo poistuneita tuotteita sekä lisäksi pari uutuuttakin on päässyt jo valikoimaan mukaan!

Muista Jälkipelit – vapaa pääsy kAIKILLE!

Tehtis ja Ravintola Paviljonki – paras paikka viikonlopun viettoon!

Hyvässä tunnelmassa voi nauttia esimerkiksi uunituoreista pizzoista ja muista Paviljongin antimista, sekä mielenkiintoisista haastatteluista. Jälkipeleillä haastateltavana päävalmentaja Andy Smith sekä FC Hakan pelaajia! Ja ottelun jälkeen Paviljonkihan on avoinna myös heille, keiltä peli jää harmittavasti välistä, mutta ennättävät vielä nauttimaan jälkipelien tunnelmasta. Jälkipeleille on vapaa pääsy siis kaikille!

FC Haka – KuPS su 1.8. klo 17.00 (portit 15.30). Osta liput Tiketistä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT