Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan uusi pelipaita kantaa juhlavuoden kampanjan logoa

FC Haka viettää 90-vuotisjuhlaa tänä vuonna – jännittävän kauden ja upeiden otteluiden lisäksi haluamme juhlavuonna vaikuttaa erityisesti myös kentän ulkopuolella hyviin asioihin. Kiusaaminen ja syrjiminen ovat asioita, joista haluamme eroon. ÄLÄ kiusaa -kampanjassa kokoamme voimamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme ja kannattajiemme kanssa kiusaamista vastaan. FC Hakan peliasua kaudella 2024 komistaa kampanjan logo.

Lauantaina kauden avausottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan kampanja huomioidaan erityisesti. Tehtaan kenttä oli vuonna 2023 voittamaton linnake – lauantaina ottelua ennen Tehtis julistetaan myös kiusaamisen vastaiseksi linnakkeeksi. Lisäksi lauantaina vihitään käyttöön uusi juniorikatsomo, joka avataan lapsille, nuorille ja kaikille junioreille päätykatsomon keskiosaan. Myös kaudella 2024 FC Hakan Veikkausliigan kotiotteluihin kaikki alle 17-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi!

FC Hakan joukkue tuo esiin kampanjaa pelipaitamainoksen lisäksi kouluvierailuilla. Edustusjoukkueen pelaajat tulevat tekemään vierailuja Valkeakosken kouluissa. Pelaajat tulevat kertomaan koululaisille, miten tärkeää joukkueelle on, että kaikki kaikista eri taustoista tulevat hyväksytään porukkaan ja että ketään ei syrjitä.

#äläkiusaa -kampanja kulkee mukana pitkin juhlavuotta ja tähän kiusaamisenvastaiseen matkaan on lähtenyt myös FC Hakan yrityskumppaneita. Kampanjan pääyhteistyökumppanina toimii Pancho Villa. Kampanjassa mukana ovat lisäksi Adara, Heracles, Muovityö Hiltunen, Saarioinen, Subway, Wingman Security ja Xetpoint. Kampanjassa mukana olevat kumppanit näkyvät mm. Hakan kotisivuille avattavalla kampanjasivulla logopaikalla sekä kotiotteluissa kampanjan digi-laitamainoksessa. Uudet kumppanit ovat lämpimästi tervetulleita mukaan kampanjaan! Olethan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse.

Juhlallisesti ja lämpimästi tervetuloa FC Hakan juhlakauden ja #äläkiusaa -kampanjan avausotteluun, FC Haka – VPS, la 6.4. klo 17.00, Tehtaan kenttä. Liput ja kausikortit myynnissä tiketti.fi/fchaka!

Pelipaita ja kampanja tulevat esiin Niklas Fribergin toimesta videolla, katso!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT