Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Osakeannin onnistumisella on merkitystä

OSAKEANNIN ONNISTUMISELLA ON MERKITYSTÄ!

Kuluvan vuoden aikana seurassa on tapahtunut paljon hyviä asioita. Myynnin osalta olemme olleet koko ajan hieman edellä edellistä kautta ja olemme saaneet uusia yhteistyökumppaneita. Toimistolla ja seuran ympärillä on ollut entistä enemmän Haka-henkisiä, sitoutuneita ihmisiä tekemässä töitä seuran eteen. Urheilullisella puolella joukkueen nuoret pelaajat ottavat entistä enemmän vastuuta ja Kalle Multanen jatkaa maalitehtailuaan. Joukkuetta on tällä hetkellä vaikea voittaa.

Meneillään oleva osakeanti on osa 3-vuotista Portaat huipulle kehittämisohjelmaa, johon seura on sitoutunut. Tällä kertaa osakeannin tuotto on tarkoitus ohjata tulevaisuuteen tähtäävään investointiin. Tavoitteena on käyttää pääoma seuralle kuukausittaisia tuottoja tuovaan LED-mainosnäytön hankintaan.

Osakeannin onnistumisella on vaikutusta myös seuran muun toiminnan kehittämiseen. Mikäli seura joutuu sitomaan muuta pääomaa tulevaan investointiin, näkyy se seuran toiminnassa. Tulevan kauden joukkueen rakentaminen, valmennusryhmän kokoaminen sekä muu seuran ympärillä tapahtuva toiminta vaikeutuvat, mikäli osakeannin tuotto ei ole riittävä. Pahimmassa tapauksessa säästölinjaa täytyy jatkaa, ja se näkyy varmasti joukkueen tavoitteissa.

Loppukausi tulee olemaan erittäin haastava. Kassatilanne on edelleen tiukka ja seuran velvoitteet täytyy hoitaa. Tulevan syksyn onnistumisilla, osakeannilla ja myynnillä, on iso merkitys myös ensi kauden toimintaan.

Voisi sanoa, että tämä osakeanti näyttää suuntaa seuran tulevaisuudelle. Voit olla vaikuttamassa siihen, mihin suuntaan seuraa jatkossa viedään. Ole mukana, tarvitsemme Sinua!

Osallistu osakeantiin täällä: http://bit.ly/2snD0Rc

 

Jalkapalloterveisin

Olli Huttunen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT