Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Olli Huttunen tekee paluun Hakaan

FC Haka Oy:n hallitus on nimittänyt Olavi ”Olli” Huttusen FC Haka Oy:n toimitusjohtajaksi 1.9.2016 alkaen. Sopimus on voimassa toistaiseksi ja Huttunen toimii aluksi tehtävässä osa-aikaisesti.

– Tehtäväkenttä on laaja. Ensisijaisesti tällä kovalla satsauksella seuran tulevaisuuteen haetaan vahvuutta ja järjestelmällisyyttä asiakkuuksien hoitamiseen, myyntiin ja urheilupuolen johtamiseen, FC Hakan puheenjohtaja Marko Laaksonen kertoo.

Huttunen pelasi aikoinaan Hakassa 432 pääsarjaottelua. Vuosina 1996-2009 hän toimi Hakassa valmentajatehtävissä, joista vuodesta 2002 lähtien päävalmentajana. Vuosina 2010 ja 2011 Huttunen toimi Hakassa ensin urheilutoimenjohtajana ja myöhemmin myös toimitusjohtajana.

– Hienoa, että saamme seuraan lisää ammattitaitoa ja kokemusta ja vieläpä vahvalla Haka-sydämellä varustettuna. Valinta noudattelee erinomaisesti seuran strategiaa. Aikataulullisestikin olemme oikeassa kohdassa liikkeellä, kun seuraavan vuoden ja kauden suunnittelu alkaa toden teolla, Laaksonen iloitsee.

Huttunen on FC Hakan kunniajäsen ja hän on saanut myös seuran arvostetuimman huomionosoituksen eli Juuson Plaketin.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT