Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Oiva Laaksosella selvä tavoite päätöspeliin – ”Lähdetään jatkamaan tappiotonta putkea”

FC Haka pelaa viimeisen ottelunsa Veikkausliigassa kauden 2021 osalta sunnuntaina, kun IFK Mariehamn saapuu vieraaksi Tehtaan kentälle. Viime ottelussa maalitilinsä Veikkausliigassa avannut Oiva Laaksonen haluaa päättää kauden kotiyleisön edessä voittoon.

Laaksonen oli viime ottelussa KTP:tä vastaan ensimmäistä kertaa avauskokoonpanossa ja kiitti vastuusta tekemällä myös liigauransa avausmaalin itse hankkimasta rangaistuspotkustaan.

– Oli kiva saada enemmän minuutteja kuin pelkästään loppuminuutit. Peli oli oikeastaan sellaista mitä odotinkin, eli kovaa ja hyvätempoista futista. En ole pelannut isoja minuutteja miehissä, joten siinä meni vähän aikaa sopeutuessa. Olen kuitenkin koko ajan harjoitellut joukkueen mukana, niin tempo oli sikäli jo tuttua, Laaksonen kertoo.

Laaksosella on uusi mahdollisuus kerryttää lisäminuutteja Veikkausliigassa vielä kauden viimeisessä pelissä. Kotijoukkue on vahvassa liidossa, sillä alla on seitsemän tappiotonta ottelua.

– Lähdemme peliin tosi hyvillä fiiliksillä. Joukkueessa on hyvä draivi päällä tällä hetkellä. Toivottavasti minuutteja tulisi sunnuntaina lisää. Lähdetään jatkamaan tappiotonta putkea ja hakemaan voitto IFK Mariehamnista. Sillä varmistaisimme samalla kahdeksannen sijan.

FC Hakan ja IFK Mariehamnin ottelu alkaa kello 15.00. Ottelun jälkeen kannattaa suunnata vielä Paviljonkiin jälkipeleille, sillä Teemu Tainio ja Aatu Hakala ovat siellä haastateltavana. Lisäksi jälkipeleillä paljastetaan uusia jatkosopimuksia.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT