Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Oiva Laaksonen ja Elias Collin esiintyivät edukseen U19-maajoukkueessa

FC Hakan kaksikko Oiva Laaksonen ja Elias Collin viettivät alkuviikon Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen matkassa.

Joukkue kokoontui yhteen maanantaina ja pelasi leirityksen aikana kaksi harjoitusottelua. Keskiviikkona Minihuuhkajat kohtasi Ykkösen nousijajoukkue PIF:n ja torstaina vastassa oli Veikkausliigajoukkue FC Inter.

Keskiviikon ottelussa Laaksonen oli näkyvässä roolissa, kun hän syötti Suomen avausmaalin ja viimeisteli sen lisäksi yhden osuman 3-0-voitossa. Laaksonen kirjautti ottelussa täydet minuutit ja Collin tuli kentälle tunnin kohdalla.

Toisessa ottelussa Suomi pelasi 1-1-tasapelin Interiä vastaan. Tällä kertaa Collin oli avauskokoonpanossa pelaten tunnin. Laaksonen ei sen sijaan pelannut ottelussa.

Leiri toimi valmistavana tapahtuma muutaman viikon päästä pelattavia EM-jatkokarsintoja ajatellen. EM-jatkokarsinnoissa Suomi saa vastaansa Belgian, Italian ja Saksan. Turnaus pelataan Vantaalla ja Helsingissä.

Kaksikko on liittynyt jälleen FC Hakan mukaan, kun joukkue valmistautuu kohti lauantaista Liigacupin puolivälieräottelua Ilvestä vastaan. Lippuja pääsee ostamaan sivun oikeasta reunasta löytyvästä ”Osta lippuja” -painikkeesta. Lippuja on saatavilla myös Pirkkahallissa ennen ottelua. Huom! Liigacupin ottelut eivät sisälly kauden 2022 kausikortteihin.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT