Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Nyt se on varmaa – Haka voittaa Veikkausliigan!

Muistatteko vielä Paul -mustekalan, joka ennusti jalkapallon EM -kisoissa 2008 ja MM -kisoissa 2010 otteluiden voittajia. Paul menehtyi lokakuussa 2010, mitä edeltävänä kesänä pelatuissa MM -kisoissa kaikki kahdeksan ennustusta toteutuivat.

Paulille ilmaantui aikoinaan useita haastajia, mutta kukaan ei ollut yhtä vakuuttava hommassaan.  Nyt sellainen on kuitenkin löytynyt! Kyseessä on FC Hakan hyökkääjän Salomo Ojalan Luka -koira, joka ennustaa tulevan Veikkausliigakauden voittajan.

Viime kaudella ykkösen maalikuninkuuden voittanut Ojala sai kauden aikana lempinimekseen Kuningas Salomo. Nimen taustalta löytyvä historiallinen esikuvahan oli tunnettu viisaudestaan, mitä selvästi löytyy myös ”Hakan kuninkaan” koiralta. Tästä todisteet voit itse todeta oheiselta videolta, mikä on osa Hakan pelaajien haastekampanjaa.

Videolla Luka esittelee ensin kykyjään Salomon treenikaverina, minkä jälkeen suoritetaan varsinainen ennustus. Ja todistaakseen kykynsä, Luka suorittaa videon lopussa vielä vahvistuksen ennustukselleen. Voit katsoa videon FC Hakan Instagram– ja Twitter -tileiltä tai suoraan tästä jutun alta.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT