Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Niklas Friberg oli toiveikas nopean paluun suhteen

FC Hakan ja HJK:n välinen Veikkausliiga -ottelu sai toisen jakson alussa dramaattisen käänteen, kun Hakan alakerran johtaja Niklas Friberg joutui jättämään kentän. Tilanteessa mies sai estettyä HJK:n maalintekoyrityksen, mutta tunsi vihlaisun takareidessään ja peli oli siinä.

– Lähdin siinä spurttaan ja tunsin jalassa vihlaisun, en osaa sanoa muuta.

Tilannetta synkensi entisestään se, kun mies makasi Haka -maalin takana saamassa ensiapua, HJK siirtyi ottelussa 0-1 -johtoon. David Browne ehti ensimmäisenä Michael Hartmannin torjunnasta pallon ja niittasi sen etukulmasta sisään. Sanotaan nyt vaikka näin, että ei Fribergistä ainakaan haittaa olisi tilanteessa ollut.

– Harmitti ihan älyttömästi. Loukkaantuminen ja siihen sitten maali heti kylkeen, niin harmitti todella paljon.

Toisen puoliajan toppari joutui seuraamaan, ja senkin vain osittain, pukukopin lattialta Ruutu+ -lähetyksen avulla.

– Harmittaa tosi kovin. Mä en toista puoliaikaa kerennyt juuri näkemään, kun olin tuolla hoidettavana, mutta eka puoliaika puolustettiin hyvin ja ei niillä ollut kuin muutama paikka.

– Kuulin jotain hurrausta ja laitoin Ruudun päälle, kun makasin tossa kopin lattialla kylmää jalassa ja katoin sieltä sen, mitä kerkesin katsomaan.

Vaikka se ei pistettäkään tuonut, niin ensimmäiseen puoliaikaan Friberg oli tyytyväinen.

– Mun mielestä pystyttiin pitämään HJK hyvin pois paikoilta. Oli niillä muutama laukaus boksin sisältä ja pääsi keskittään, mutta muutoin hyvä puoliaika.

Heti tiistaisen ottelun jälkeen miehellä ei ollut näkemystä, että minkälainen huili on tiedossa, mutta oli nopean paluun suhteen toiveikas.

– En ole lääkäri, enkä näe silmillä tonne takareiteen, et mitä siellä on. Toivon mahdollisimman lyhyttä, toivon että ois venähdys ja selviäis mahdollisimman pienellä levolla. Jokaista äijää tarvitaan! Nyt vaan sormet ristiin ja toivotaan et huomenna on enemmän tietoa, mikä jalassa on.

Fribergin toive toteutui, sillä tämänhetkisen tiedon mukaan edessä on muutaman viikon huili ja mahdollisesti mies olisi kokoonpanossa jo TPS vastaan syyskuun 9. päivä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT