Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Näin saavut FC Haka – FC Honka -otteluun 1.7.

Rajoitusten lieventyminen mahdollistaa sen, että Tehtaan kentälle pystytään ottamaan 500 ihmistä kolmeen erilliseen lohkoon. Tähän 500 ihmisen lohkokohtaiseen kokonaiskapasiteettiin lasketaan mukaan myös ottelutapahtuman henkilökunta.

Lohkot tapahtuma-alueella ovat nimettynä lohko 1, lohko 2 ja lohko 3.
Lohko 1 kattaa Niementien puoleisen puukatsomon pois lukien VIP-kontteja lähimpänä olevan katsomoryhmä J:n.
Lohko 2 kattaa päätykatsomon + VIP -alueen.
Lohko 3 puolestaan kattaa kivikatsomon + paviljongin.
Lohkot 1 ja 3 ovat edelleen jaettuna ryhmiin mahdollistaen riittävät turvavälit katsomoissa.

Jokaisessa otteluun myydyssä/varatussa lipussa on painettuna lohko + ryhmä, johon katsoja Tehtaan kentällä sijoittuu. Tämän lisäksi ottelulippuun on painettuna myös lohkokohtainen saapumisaika, jota jokaisen tulee noudattaa.
Lohko 2 (päätykatsomo + VIP) pääsevät ensimmäisenä sisään Niementien puoleiselta sisäänkäynniltä kello 17:00-17:45.
Tämän jälkeen sisään pääsevät lohko 1 ja lohko 3 kello 17:45-18:30.
Lohko 1 sisäänkäynti tapahtuu Niementien puolelta ja Lohko 3 sisäänkäynti Tehtaankadun puolelta.

Kun saavut sinulle lipussa osoitettulle sisäänkäynnille, otathan jo valmiiksi esiin myös kausikorttisi, mikäli olet Tukirenkaan jäsen tai kausikortin omistaja, jotta jonotus sujuisi mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.
HUOM! Pelkkä kausikorttilaisille tarkoitettu Ticketmasterin printti-, tai mobiililippu ei riitä sisäänpääsyyn, mikäli sinulla ei ole lippua vastaan todentaa myös voimassa olevaa kausikorttia. Tämä koskee myös Tukirenkaan jäseniä.

Sisäänpääsyn yhteydessä tulee myös muistaa riittävät turvavälit. Porteilta löytyy käsidesiä. Liikkuminen Tehtaan kentän eri lohkojen välillä ottelutapahtumissa on ehdottomasti kiellettyä rajoitusten aikana. Jokaisessa lohkossa on huomioitu yhdenvertaisten palveluiden tarjoaminen (kioskit, anniskelu, WC-tilat).

Ottelun päätyttyä:

Ottelun päätyttyä myös poistuminen katsomoista toteutetaan porrastetusti. Ensimmäisenä katsomoista poistuvat lohkot 1 ja 3. Poistuminen katsomosta alkaa kyseisistä katsomoista välittömästi ottelun päättymisen jälkeen. Lohko 2 poistuu katsomoista 10min ottelun päättymisen jälkeen, kun lohko 1 on ensin tyhjennettynä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT