Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Musariottelu lähestyy – koko perheen ohjelmaa Tehtiksellä!

Valkeakosken yksi kesän odotetuimmista tapahtumista on Työväen Musiikkitapahtuma, jonka ohessa FC Haka on perinteisesti pelannut ”Musariottelun”. Tänä vuonna Musareiden aikaan FC Haka kohtaa FC Lahden sunnuntaina 30.7. klo 15.00. Viime vuonna Musariottelussa sunnuntaipäivän perinteinen Lasten tapahtuma saapui Tehtaan kentälle ja niin myös tänä vuonna!

Tapahtuma alkaa klo 14.00 ja Tehtiksen portit aukeaa klo 13.30. Lasten tapahtumaan on vapaa pääsy myös aikuisilla lapsen/lasten kanssa sekä tietysti festarirannekkeella. Luvassa paljon lapsien ideoimaa ohjelmaa, josta lisää lähempänä!

Otteluun pääset sisälle:

  • Lapsen/lasten kanssa lasten tapahtuman yhteydessä ilmaiseksi
  • Työväen Musiikkitapahtuman rannekkeen kanssa ilmaiseksi
  • Pääsylipulla, liput myynnissä Tiketissä
  • Kausikortilla

Työväen Musiikkitapahtuma järjestetään jälleen 26.–30.7.2023 UPM Tervasaaren paperitehtaan ja Myllysaaren museon pihamaan ainutlaatuisessa miljöössä. Luvassa jälleen laadukas sekoitus työväenkulttuuria, huippuartisteja, vaihtoehtomusiikkia, ilmaisohjelmaa lapsille ja ikäihmisille, lavarunoutta, jo perinteeksi muodostuneet yöyhteislaulut sekä TMT Talk ­–­ yhteiskunnallisia ja ajankohtaisia keskusteluja, jotka tuotetaan yhteistyössä Paperiliiton, Teollisuusliiton, Insinööriliiton ja Ammattiliitto Pron kanssa.

Esiintyjinä festareilla mm. Kuumaa, Anna Eriksson, BESS ja monia muita! Lue lisää ja osta liput osoitteessa musarit.fi!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT