Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan valmennukseen muutoksia – Ossi Virta jättää seuran

FC Haka ja Ossi Virta ovat purkaneet valmentajan sopimuksen miehen siirtyessä Helsingin Jalkapalloklubin organisaatioon.

Aiemmin tällä viikolla uutisoitiin Toni Korkeakunnaksen korvanneen Toni Koskelan HJK:n päävalmentajana. Virta siirtyykin nyt Korkeakunnaksen valmennustiimiin 1,5 -vuotisella sopimuksella, mikä sisältää 1 vuoden option. HJK maksaa Hakalle Virrasta siirtokorvauksen.

Korkeakunnas tutustui Virtaan UEFA Pro -valmentajakurssilla ja kaksikolla on alusta alkaen synkannyt hyvin kertoo Korkeakunnas HJK:n kotisivuilla. Helsinkiläisten ilmaistua kiinnostuksena Virtaan, tilanne nähtiin Hakassa myös uutena mahdollisuutena kehittää seuraa.

– Seuran kehittäminen on pitkäjänteistä työtä. Joskus löytyy tällaisia win-win-hetkiä, jossa kaikki osapuolet saavat uusia mahdollisuuksia. Tulemme panostamaan joukkueeseen ja vahvistumaan 100% varmuudella. Valmennustiimin tiivistäminen tulee muun muassa lyhentämään uusien pelaajien sisäänajovaihetta ja entisestään koventamaan tahtia, kertoo FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen muutoksen laajemmasta kuvasta.

– Haluamme tehdä ison rytminvaihdoksen. Valmennusryhmän merkittävä muuttuminen ja tiivistyminen antavat tähän nyt erinomaisen mahdollisuuden. Pelaajapuolella muutokset tähtäävät myös siihen, että tekeminen tiivistyy ja tulokset alkavat kääntyä oikeansuuntaisiksi. Niistä lisää lähipäivinä. Toivotamme tietenkin Ossille onnea uuteen tehtävään, kommentoi FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio.

Virta itse jättää Hakan haikein, mutta myös odottavaisin tunnelmin.

– Aika Hakassa on ollut todella hienoa! Erityisesti upea viime kausi ja paikka Euroopan kentillä tietenkin on ollut se mieleenpainuvin hetki täällä.

– Haluan kiittää erityisesti Temeä hienosta yhteisestä matkasta on ollut upeaa tehdä kanssasi töitä. Myös kaikki loistavat staffin jäsenet viime ja tältä kaudelta, kiitos paljon kaikesta.

– Kiitos myös Hakan seurajohto ja työntekijät. Seura on aina hoitanut asiat hienosti ja tukenut meitä valmentajia. Kiitos jokaiselle pelaajalle jota olen saanut matkan varrella valmentaa sekä suuri kiitos Tehtiksen mielettömän upealle kotiyleisölle ja kaikille seuran tukijoille ja kannattajille!

Iso kiitos sinulle Ossi osaamisestasi, intohimostasi ja energisyydestä, sekä paljon tsemppiä jatkoon!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT