Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

MP vierailee Tehtiksellä torstaina

Kauden 2015 Ykköstä on jäljellä kolme kierrosta. Niistä seuraava pelataan torstaina, jolloin Mikkelin Palloilijat saapuvat haastamaan Hakan pisteistä Tehtaan kentälle.

Mikäli kauden aiemmat kohtaamiset antavat viitteitä tulevasta, ei Ilkka Mäkelän suojateille jää kotiin vietäväksi muuta kuin tappion karvasta kalkkia. Haka otti nimittäin voiton kummastakin kauden aiemmasta kohtaamisesta. Ensin Tehtiksellä lukemin 1-0 ja toisen Mikkelissä numeroin 4-3.

Sarjataulukossa tilanne on se, että MP:llä on osanaan todellinen kiusaajan rooli, sillä putoaminen Kakkoseen varmistui edellisellä kierroksella. Hakallakaan ei enää liiganousuun ole mahdollisuuksia, mutta AC Oulun ohittaminen taulukossa ja samalla yhden ylimääräisen kotiottelun saaminen ensi kauden otteluohjelmaan on vielä mahdollisuuksien rajoissa. Haka on tällä hetkellä taulukossa kuudentena neljä pistettä oululaisia perässä.

Olkapäävammastaan toipuva Haka-toppari Mikko-Petteri Latosaari varottaa kuitenkin, että vaikka MP:llä ei enää panosta ole, niin mitään ei ottelusta tipu ilmaiseksi.

– MP tippuu varmasti, mutta mikään tusinajengi sieltä ei vastaan tule. Näyttöhaluja heillä on varmasti. Kaksi voittoa ollaan otettu, mutta vain maalin erolla. Tasaista peliä odottelen nytkin, Latosaari pohtii.

Edellisellä kierroksella Haka haki riemastuttavan 2-1-voiton Oulusta Erkka Helmisen viime hetken maalilla. MP puolestaan hävisi kotonaan PK-35 Vantaalle selvin 4-0-numeroin.

Latosaari on kuitenkin luottavaisin mielin sen suhteen, että voitto MP:stä irtoaa.

– Harmittaa vietävästi, kun en itse pääse kentälle, mutta luottavaisin mielin tulen matsia katsomaan. Kyllä jätkät kairaa tarvittavat pisteet, että saadaan AC Oulu vielä loppukaudesta kiinni, Latosaari paaluttaa.

Suuri yleisömäärä auttaa aina parempiin suorituksiin – etenkin kotikentällä. Latosaari toivottaakin ihan kaikki tervetulleiksi Tehtaan kentälle torstai-iltaiseen kamppailuun.

– Makea matsi on varmasti tulossa Tehtiksen syksyisissä iltavaloissa. Syksypelissä on aina hyvää fiilistä, joten kaikki mukaan lehtereille, Latosaari kannustaa.

Hakan ja MP:n välinen Ykkösen kamppailu alkaa torstaina 1.10. klo 18.30 Tehtaan kentällä. Matsietkot pelataan Ravintola Stellassa Koskikarassa klo 16.30 alkaen ja jälkipelit heti ottelun päätyttyä Tehtiksen Paviljongilla. Tervetuloa!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT