Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

MP Hakan haasteena tiistaina

Hakan ottelut kevään 2017 Suomen Cupin lohkovaiheessa päättyvät tiistaina 7.3. kello 18.30 Saharan tekonurmella. Vastassa on tuolloin MP.

Kumpikaan joukkue ei cupissa jatkoon selviä, mutta Hakan päävalmentaja Keith Armstrong odottaa tiistailta mielenkiintoista ottelua. Onhan molemmilla Veikkausliigajoukkueiden päänahka tältä keväältä, kun Haka voitti JJK:n ja MP FC Lahden.

– MP näytti kykynsä voittamalla FC Lahden todella suoraviivaisella pelillä, Armstrong miettii.

– Meidän pitääkin pystyä parhaimpaamme saadaksemme positiivisen tuloksen, Armstrong jatkaa.

MP pelaa ensi kaudella Kakkosta, mutta mikkeliläisten aliarvioimiseen ei ole varaa.

– MP on osoittanut pystyvänsä luomaan tilanteita suoraviivaisen hyökkäyspelinsä ansiosta, mutta joukkue osaa myös puolustaa. Heidän työmoraalinsa on korkealla tasolla, joten meiltä pitää löytyä taistelumieltä läpi koko ottelun, Armstrong painottaa.

Loppuviikon ohjelmasta on syytä muistaa torstai 9.3. Tuolloin on hyvää ruokaa ja juomaa tarjolla Hakan ystäville kello 18.00 Ravintola Stellassa. Tarjolla herkullinen ja runsas antipasto-buffet. Hinta 20,00€/henkilö sisältäen lasin talonviiniä 12 cl tai olutta 0,3l tai limun.

Paikalla koko Hakan joukkue, joukkueen taustoja ja seurajohtoa. Ilmoittautumiset ja pöytävaraukset Stellaan p.0400-906676. Tee pöytävaraus nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT