Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

MM-kisalähetyksiä Paviljongilla

Huomenna lauantaina jalkapallon MM-kisalähetykset jatkuu heti FC Haka-EIF ottelun jälkeen. Neljännesvälieräpelien ensimmäisenä kisapäivänä kohtaavat klo 17.00 alkaen Ranska ja Argentiina. Molemmat joukkueet ovat potentiaalisia finalistiehdokkaita näin tässä vaiheessa kisoja nähtyinä, mutta vain toinen jatkaa. Kumpi? Tule jännittämään se pois osaltasi ja luonnollisesti kannustamaan oma suosikkisi jatkoon. Ottelun aikana juhlitaan pitkän linjan Hakaikonia. Olli Paasio täyttää 66 vuotta ja tarjoaa kahdellesadalle ensimmäiselle otteluun tulijalle kakkukahvit. Luvassa myös hieman esiintyviä taiteilijoita, joiden ajaksi kisalähetys laitetaan pauselle.

Illan päättää klo 21.00 alkava Uruguay vs Portugali. Molemmat joukkueet taitavat nopean pelin ja omaavat maaleihin tarvittavat tekijänsä mallia Suarez ja Cavano sekä Ronaldo ja Quaresma. Toinen joukkue jatkaa ja toinen pakkaa tavaransa kotimatkalle. Ja taas kuuluu kysymys, kumpi mitäkin?

Lähetykseen siirrytään heti hakapelin jälkeen 16.50. Ole paikalla ja varmista paikkasi läheltä screeniä.

Kumpaiseenkin otteluun on ilmainen tulosvetoveikkaus, pelilappusi saat Pavin baaritiskiltä. Oikein veikanneille luvassa Ticketmasterin lahjoittamia palkintoja.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT