Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mikko Manninen mukaan FC Hakan valmennukseen

FC Haka on vahvistanut valmennusjohtoaan Mikko Mannisella, 42. Manninen on aiemmin toiminut Kakkosessa pelaavan NJS:n valmennuspäällikkönä.

– Mikko toimii mukana edustusjoukkueen valmennuksessa sekä junioripuolella valmennuspäällikkönä, mutta pääpaino on kuitenkin edustuksessa. Hän on edustusjoukkueen ja juniorien yhteinen satsaus valmennukseen, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kertoo.

Mannisella on suoritettuna UEFA PRO-lisenssi, joka vaaditaan Veikkausliigassa pelaavilta joukkueilta. Päävalmentaja Teemu Tainiolla tätä ei vielä ole.

– Mikko tuo valmennukseen ulkopuolista näkemys ja kokemusta. Tämä on myös ensimmäinen askel eteenpäin koko valmennusryhmän rakentamisessa ja kehittämisessä. Tulemme varmasti näkemään muutenkin uusia henkilöitä lopullisessa valmennusryhmässä ja näistä neuvottelut jatkuvat koko ajan, Huttunen huomauttaa.

Manninen on toiminut nurmijärveläisen NJS:n parissa pitkään. Kokemusta hänellä on sekä miesten, naisten että junioreiden valmennuksesta. Omalla pelaajaurallaan Manninen pelasi parhaimmillaan Ykköstä AC Vantaassa, mutta suurimmat peliminuutit tulivat Kakkosen peleistä.

– Sain UEFA PRO -tutkinnon valmiiksi viime vuonna ja nyt näin mahdollisuuden kokeilla rajojani valmentajana. Tämä on urallani seuraava steppi ja olin otettu Hakan yhteydenotosta. Haka on perinteinen seura ja on hienoa päästä mukaan sen toimintaan, Manninen sanoo.

– Uskon, että minulla on myös junioripuolelle annettavaa. Päivät menevät varmasti edustusjoukkueen mukana ja illat junioreiden, Manninen miettii.

Mannisen täysnimikaima pelasi Hakassa kaudet 2005-2008.

– Täytyy myöntää, että muutaman kerran meidät on tässä vuosien varrella sekoitettu keskenään, Manninen naurahtaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT