Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Mestaruussarjassa panoksena myös maalikuninkuus

Kuluneen Veikkausliigakauden aikana Hakan skottihyökkääjä Lee Erwin on viimeistellyt peräti 18 tehopistettä, joista 14 on maaleja ja neljä maalisyöttöjä. Monilla Erwinin maaleilla on ollut iso merkitys joukkueelle, sillä peräti kuusi näistä maaleista on jäänyt pelin voittomaaliksi, josta viimeisimpänä taidonnäytteenä nähtiin upea vasemman jalan sisäkierre ohi Hongan maalivahdin 79. peliminuutilla.

Suurimman osan kaudesta Erwin on pitänyt maalipörssin kärkisijaa halussaan ja tällä hetkellä hänellä on kolmen maalin kaula KuPS:in Tim Väyryseen, ja nälkä voittaa Veikkausliigan maalikuninkuus on varmasti kova.

Puolet Erwinin kauden liigamaaleista on nähty Tehtiksellä. Elokuun alussa mies kertoi mietteitään Tehtiksen tunnelmasta kiittäessään kotikannattajia.

 – Ottelussa KuPS:ia vastaan tunnelma oli loistava ja yleisöä oli paljon. Jos me pelaajat jatkamme hyviä esityksiä pelikentällä, niin toivottavasti sen myötä yleisö löytää jatkossakin katsomoon.

Tällä kaudella olemme nähneet Tehtiksellä huikeita katsojamääriä, ja kannattajien luoma tunnelma on nostattanut joukkueen motivaatiota sekä voitontahtoa, ja myös tästä Erwin kiitti faneja.

– Yleisö tuo meille lisävoimaa ja se on yksi syy, miksi olemme pelanneet hyvin kotona tällä kaudella. Fanit saavat meistä pelaajista parhaan irti ja kannustus antaa itseluottamusta.

Tule nauttimaan miehen huikeista peliesityksistä Mestaruussarjan kotiotteluissa – yhdessä kannustetaan Haka ja Lee voittojen ja maalien tielle!

Mestaruussarjan ensimmäinen kotiottelu pelataan Tehtiksellä sunnuntaina 2.10. klo 16.00, kun SJK saapuu Seinäjoelta valkeakoskelaisten vieraaksi. Ottelu on perhetapahtuma ja myynnissä on perhelippuja hintaan 25€. Luvassa paljon koko perheen ohjelmaa, pysy kuulolla ja osta liput otteluun täältä!

Huom: Mestaruussarjankin ajan seuraavat asiat voimassa:

  • Otteluihin pääsevät ilmaiseksi kaikki 17-vuotiaat
  • Kausikorttia näyttämällä pääsee sisään (ei tarvitse varata erikseen kausikorttilippua)

Kuva: Sanna Lahtinen-Mäkelä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT