Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maximus Tainio luottavaisena derbyn alla – ”Olemme parantaneet paljon parissa edellisessä pelissä”

FC Haka saa tiistaina kotikentälleen odotetun vieraan, kun paikallisvastus Ilves saapuu Tehtaan kentälle. Hakan Maximus Tainio uskoo vahvasti kotijoukkueen voittomahdollisuuksiin.

Haka on kahden ottelun pisteputkessa, kun ensin kaatui HIFK vieraskentällä ja sen jälkeen FC Lahden kanssa tasattiin pisteet 2-2-numeroin Tehtaan kentällä. Tainion mukaan Hakalla on edellytykset parempaan jahka pienet virheet saadaan kitkettyä joukkueen pelistä pois.

– Olemme pelanneet mielestäni pääosin aika hyvin ja pysyneet peleissä mukana, mutta meille tulee sellaisia henkilökohtaisia virheitä ja meidän pitää lopettaa se omiin muroihin kuseminen. Mielestäni olemme parantaneet paljon parissa edellisessä pelissä ja jatkossa meillä on vastassa enemmän sarjataulukossa vähän alempana olevia joukkueita, Tainio miettii joukkueen viimeaikaisia otteita.

Haka pääsee otteluun hyvin valmistautuneena, sillä edellispelistä on kulunut melkein viikko. Aika on melkoisen ruhtinaallinen, sillä sitä ennen valkopaidat tahkosivat kahdeksan peliä kuukauden sisään.

– Oli se samperin kova urakka pelata niin paljon pelejä enkä usko, että monikaan on siihen tottunut. Kyllä sen huomasi noissa viimeisissä peleissä, että jätkillä alkoi olla tankki loppu. Nyt meillä on ollut viikon tauko ja se auttaa paljon.

Tiistaina pelataan kauden ensimmäinen Pirkanmaan derby, kun Ilves tulee Tehtaan kentälle. Tainio odottaa paikallispeliä jo malttamattomana.

– Odotan hienoa ottelua. Derbyt ovat aina derbyjä ja niissä voi käydä ihan miten vain. Meillä on hyvä fiilis ja mielestäni meillä on ihan täydet mahdollisuudet voittaa ottelu.

FC Haka – Ilves tiistaina 1.9. Tehtaan kentällä kello 18.30 alkaen. Lipunmyynnistä lisätietoja täältä.

 

Ennen ottelua avataan Jussi Peltosen tie ja avajaisseremoniat alkavat Tehtaankadun puoleisella portilla kello 17.30. Aivan ottelun alla, kello 18.17 alkaen, Olli Paasio luovuttaa FC Hakalle kaikki hänen seuran kanssa voittamansa mitalit. Tämä tapahtuu Puukatsomon edessä kentällä samoin, kuin vielä tämän jälkeen suoritettava Jussi Peltosen kukitus samassa paikassa.

Muistutuksena vielä otteluun saapuville voimassaoleva suositus kasvomaskien käytöstä.

Ottelun kokoonpanot julkaistaan neljä tuntia ennen ottelun alkua Veikkauksen sivuilla.

Mikäli et pääse paikalle, niin voit seurata ottelun Ruutu+ -palvelusta.

Kuva: Jussi Rämä

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT