Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Maissa Fall odottaa jo maanantaita – ”Tehtiksellä tulee olemaan varmasti upea tunnelma”

Viime kesänä FC Hakaan siirtynyt Maissa Fall pelasi itsensä Haka-kannattajien sydämiin jo viime vuonna ja on jatkanut tällä kaudella siitä mihin jäi. Fall on ollut Hakan kauteen tyytyväinen ja toivoo saman menon jatkuvan myös maanantain Ilves-ottelussa.

Fall liittyi vahvistamaan Hakaa viime kesän siirtoikkunan aikana ja hänen tulonsa käänsi samalla Hakan kurssin. Viime kaudella maaleja syntyi kaksi, mutta tällä kaudella koossa on jo kuusi maalia. Fall on iloinen onnistumisistaan.

– En ole yllättynyt, sillä halusin tehdä tällä kaudella enemmän maaleja ja nyt niitä on tullut. Se on hyvä tunne.

Yksi syy Fallin parantuneisiin tehoihin on myös se, että puolikkaan kauden jälkeen hän tiesi jo mitä odottaa tältä kaudelta.

– Tämä kausi on ollut paljon helpompi, kun olen ymmärtänyt paremmin suomalaista jalkapalloa. Viime kausi oli ensimmäisen kokemukseni täällä, mutta nyt olen sopeutunut enemmän suomalaiseen jalkapalloon.

Fall on muodostanut läpi kauden Hakan keskikentän vahvan kolmikon yhdessä Juho Kilon ja Guilherme Moraisin kanssa. Fallin mukaan kolmikko on löytänyt hyvin yhteisen sävelen.

– Meillä on siinä hyvä trio. Alkukaudesta oli vähän vaikeampaa, kun emme tunteneet toisiamme niin hyvin, mutta nyt olemme olleet yhdessä viitisen kuukautta ja tunnemme toisemme paremmin. Meillä on hyvä yhteys, alati iloinen Fall toteaa entistä leveämpi hymy kasvoillaan.

Hakan tilanne sarjassa on äärimmäisen kutkuttava, sillä se on sarjassa kuudentena vain neljä pistettä kärkikolmikkoa perässä. Fall on tähänastiseen kauteen tyytyväinen.

– Joukkueen suoritukset ovat olleet hyviä ja niin ovat myös tulokset. Tällä hetkellä kaikki menee hyvin ja olen siitä iloinen. Se on kovan työn tulos ja teemme töitä yhdessä ja toistemme eteen. Asiat ovat menneet hyvin tähän mennessä ja yritämme parhaamme myös loppukauden ajan.

Seuraavan kerran Haka pääsee hakemaan pisteitä maanantaina kohdatessaan Veikkausliigan huippuottelussa Ilveksen. Samalla ottelussa juhlistetaan FC Hakan 90-vuotista taivalta. Fall odottaa hienoa tapahtumaa maanantaina.

– Siitä tule hyvä peli. Tehtiksellä tulee olemaan varmasti upea tunnelma. Se on tärkeä peli sarjataulukon kannalta, mutta myös sen takia, että hävisimme heidän vieraana 0-5 ja nyt haluamme voittaa heidät kotona. Siitä ei tule helppoa, mutta teemme töitä voiton eteen, sympaattinen senegalilainen lupaa.

Ilves on Hakan tavoin vahvassa lennossa, joten odotettavissa on myös pelillisesti jännittävä kohtaaminen.

– Meidän täytyy olla tiiviitä ja työskennellä joukkueena. Tiedämme mitä teimme väärin ensimmäisessä pelissä ja nyt yritämme korjata ne asiat. Sen näkee sitten pelissä onnistuvatko ne. 

FC Haka-Ilves Tehtaan kentällä maanantaina 15.7. kello 19.00 alkaen. Ottelu on samalla FC Hakan 90-vuotisjuhlaottelu. Lue lisää juhlapäivän tapahtumista täältä.

Lipunmyynti otteluun on myös käynyt kuumana. Varaa paikkasi kesän odotetuimpaan otteluun täältä.

Kuva: Jussi Rämä

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT