Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Tervetuloa FC Hakan 90-vuotisjuhlaotteluun maanantaina 15.7.

Kaksi väriä, yksi rakkaus.

On aika kokoontua juhlistamaan 90-vuotiasta, Valkeakosken ylpeyttä, FC Hakaa.

Tämä juhla on meidän – ja Pirkanmaa on mustavalkoinen!

FC Haka – Ilves, Tehtaan kenttä, ma 15.7. klo 19.00 (portit & ohjelma 17.15 alkaen) liput Tiketistä tai portilta.

Juhlaottelun ohjelma

KLO 15-17 Juhlapelin koko perheen etkot Lepänkorvan puistossa

KLO 17.15 Tehtaan kentän portit aukeaa

JUHLAOTTELUN NÄHTÄVÄÄ TEHTIKSELLÄ muun muassa: Lasten juhlatori, Kiertokapulan piste, Julius’ pizza, Pelipaitatori Ravintola Paviljongissa

KLO 17.30 Esiottelut (Junnuderbyt)

KLO 18.40 Juhlallisuudet alkaa

KLO 19.00 Ottelu alkaa

PUOLIAJALLA FC Hakan Junioreiden esittely

PAVILJONKI AUKI KLO 23.00 ASTI Jälkipeleillä mm.livemusiikkia

klo 15-17 etkot

JUHLAOTTELUN KOKO PERHEEN ETKOT, ELIAS MASTOKANGAS JAKAA NIMIKIRJOITUKSIA!

Juhlapäivän potkaisee käyntiin yhteistyössä Valkeakosken kaupungin kanssa järjestettävät, koko perheelle suunnatut otteluetkot Lepänkorvan puistossa Valkeakoskella kello 15.00-17.00.

Klo 15.30-16 Lepänkorvan puiston amfiteatterilla esiintyy sirkustaiteilija Simon Llewellyn, jonka We are the champions -esitys yhdistää ennennäkemättömällä tavalla koskilaisten suosikkilajin ja sirkustaiteen. Hilpeän hauska ja unohtumaton sirkusesitys sopii kaiken ikäisille yleisöille. Esityksen jälkeen Simon jää opettamaan FC Hakan pelaajien kanssa temppuja ja trikkejä innokkaille pienille jalkapalloilijoille.

FC Hakan pelaajista paikalla on mm. Elias Mastokangas, joka on haastattelussa heti tilaisuuden aluksi. Elias jakaa tilaisuudessa nimikirjoituksia nimmarikortteihin. 

Etkoilla myös mm. kioskipiste, lipunmyyntiä juhlaotteluun, fanituotemyyntiä sekä arvontaa, jossa voi voittaa FC Hakan juhlavuoden tuotepalkinnon! 

17.15 Juhlat Tehtaan Kentällä alKAA

JUNNUDERBYT ESIOTTELUINA ALOITTAA JUHLAOHJELMAN TEHTAAN KENTÄLLÄ!

Pirkanmaan herruus on jaossa myös 2017 vuonna syntyneiden poikien peleissä, kun kaksi joukkuetta FC Hakan 2017 syntyneiltä ja kaksi joukkuetta Ilveksen 2017 syntyneiltä pelaavat samanaikaiset ottelut Tehtaan kentän nurmella klo 17.30.

Tehtaan kentän portit avautuvat jo klo 17.15, joten ehdimme yhdessä hienosti kannustamaan junnuja upeissa matseissa!

Lasten Juhlatorilla tapahtumaa, mm. Alexander Wessberg!

Mikäli Lepänkorvan puiston etkoille ei jostain syystä ehdikään, niin pienpelit jatkuvat myös Tehtaan kentällä!

Heti alusta lähtien freestylejalkapalloilija Alexander Wessberg isännöi pikkupelejä kikkoineen. Tehtiksellä aiemmin nähdyn ja suositun Wessbergin peleille voivat osallistua kaikenikäiset. Uutuutena myös tarkkuusvetokilpailu! Tarkkuusvedon ja pelien parhaimpia ja luovimpia palkitaan!

Lasten juhlatorilta löytyy sään salliessa myös juhlallinen punainen matto ja kuvausseinä. Lisäksi Älä Kiusaa -piirrustuskilpailu jatkuu!

Syötävää, juotavaa, pelipaitoja!

Kiinteistömaailma-portin lähellä otteluisäntä Kiertokapulan piste on avoinna heti porttien avauduttua ja Julius’ Pizzan herkulliset paikanpäällä paistetut pizzat ovat tarjolla!

Myös Tehtiksen normaalit palvelut tarjoavat vaihtoehtoja janoon ja nälkään. Tämän lisäksi Ravintola Paviljongissa on erä erihintaisia FC Hakan virallisia Game Worn-pelipaitoja. Valikoimassa nimekkäitä paitoja myös vuosien takaa, jotka eivät ole aiemmin myynnissä olleet lainkaan.

18.40 alkaen Juhlallisuuksia kentällä

Varaathan paikkasi ajoissa katsomosta!

Ennen illan kohokohtaa, klo 19.00 alkavaa ottelua, nimetään FC Hakan uudet kunniajäsenet. Listauksen nykyisistä kunniajäsenistä löydät täältä. Kuulemme myös kansanedustaja Pauli Kiurun pitämän 90-vuotiaalle FC Hakalle osoitetun juhlapuheen.

Ottelun avauspotkun suorittaa FC Hakan upeaa historiaa kunnioittavasti FC Hakan perustajajäsenen Juuso Waldenin poika Lauri Walden ja pojanpojanpoika Albert.

Juhlimme Haka-perheenä yhdessä, huomioiden erityisesti omat juniorit. FC Hakan juniorit saattavat pelaajat kentälle sekä kaikki Hakan juniorijoukkueet esittäytyvät puoliajalla!

19.00 ottelu alkaa

Panoksena otteluun, ei enempää, eikä vähempää, kuin Pirkanmaan herruus! Asetelmat Pirkanmaan tulikuumaan derbyyn ovat mielenkiintoisimmat moneen vuoteen, sillä FC Haka ja Ilves ovat molemmat hienosti mukana taistelussa sarjan kärkisijoista. Sarjataulukon tilanne onkin tiukka; Haka on vain kahden pisteen päässä Ilveksestä, ja koskilaisilla myös yksi peli vähemmän pelattuna.

Jälkipeleillä livemusiikkia ja haastatteluja

Juhlatunnelma huipentuu Jälkipeleillä, jossa livemusiikista vastaa livebändi JK-67. Bändi tarjoilee tunnettuja hittejä Tehtiksen kansalle, jota palvelee tietenkin Ravintola Paviljongin antimet pitkälle iltaan sekä Game Worn-pelipaitatorilta voi vielä löytyä aarteita mukaan! Erikoishaastatteluja juhlavuoden henkeen on luvassa, unohtamatta FC Hakan päävalmentajan Andy Smithin ja pelaajien mietteitä.

Paviljonki on auki klo 23 asti!

FC Haka – Ilves, Tehtaan kenttä, ma 15.7. klo 19.00 (portit & ohjelma 17.15 alkaen) liput Tiketistä tai portilta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT