Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Liigacupin puolivälierät arvottu – Haka ja Ilves kohtaavat jälleen

Kauden 2022 Liigacupin lohkovaihe saatiin päätökseen keskiviikkona 23.2. ja sen myötä saatiin myös selville puolivälieriin etenevät kahdeksan joukkuetta. 

Liigacupin puolivälieriin jatkavat kunkin alkulohkon kaksi parasta joukkuetta sekä kaksi parasta lohkokolmosta, joiksi selviytyivät FC Inter lohkosta A ja Ilves lohkosta B. Puolivälierissä kotiedun saavat lohkovoittajat HJK, FC Haka ja SJK sekä paras lohkokakkonen KuPS. Lohkokakkosina jatkavat lisäksi HIFK ja FC Honka. 

Arvonta suoritettiin kahdesta korista siten, että toisessa korissa olivat kotiedun lunastaneet joukkueet ja toisessa neljä muuta puolivälieriin selvinnyttä joukkuetta. Arvonnan tuloksena FC Haka ja Ilves pääsevät varmuudella ratkaisemaan Pirkanmaan herruuden. Hakan päävalmentaja Teemu Tainio otti tuloksen vastaan hymyssä suin.

– Tietenkin joukkueet on toisilleen hyvin tutut ja viimeksi kun ei saatu ratkaisua paremmuudesta, niin nyt se saadaan!

– Peli tulee nopeasti, eli nyt kaikki focus palautumiseen, jotta ollaan valmiita.

Hakan ja Ilveksen välisen ottelun järjestelyistä, sekä ajankohdasta tiedotetaan heti huomenna torstaina.

Puolivälierien ohessa arvottiin myös jatko-ottelut puolivälieristä eteenpäin siten, että kaavio on valmiina 19.3. pelattavaan finaaliin saakka. 

Liigacupin 2022 puolivälierät: 

PVE 1: SJK – HIFK 

PVE 2: HJK – FC Honka 

PVE 3: FC Haka – Ilves 

PVE 4: KuPS – FC Inter 

Välierät: 

VE 1: voittaja PVE 1 – voittaja PVE 2 

VE 2: voittaja PVE 3 – voittaja PVE 4 

Finaali: 

voittaja VE 1 – voittaja VE 2 

Joukkueet sopivat puolivälierien ottelut keskenään ja niistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Puolivälierien ensimmäinen mahdollinen ottelupäivä on perjantai 25.2. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT