Leevi Antinaho iski Hakan tasoituksen harjoitusottelussa

FC Haka matkasi lauantaina SJK:n vieraaksi ensimmäiseen otteluunsa sitten maaliskuun alun. Molemmille hyvänä tasonmittauksena toiminut harjoitusottelu päättyi lopulta tasan 1-1.

Molemmat joukkueet lähtivät otteluun samoilla ajatuksin, eli hakemaan mahdollisimman monelle pelaajalle arvokkaita minuutteja tauon jälkeen. Puoliajalla SJK vaihtoikin koko kentällisen ja Hakalta avauskokoonpanosta kentälle jäivät ainoastaan Niklas Friberg, sekä Ville-Valtteri Starck. Maalivahdit Michael Hartman ja Joonas Immonen pelasivat niinikään ottelun puoliksi.

– Tärkeintä oli, että saatiin kaikille vähintään 45 minuuttia peliaikaa, eikä kukaan loukkaantunut, kommentoi Tainio pelin jälkeen.

– Pelissä oli paljon positiivisia asioita ja monella huippukunto alkaa olemaan lähellä. Toki tekemistä vielä riittää, mutta kauden alkuun on kuukausi aikaa, niin saadaan kyllä kaikki kuntoon.

Ensimmäisellä jaksolla Haka esitti hyvää peliä ja olikin joukkueista vahvempi, vaikkakin avausosumasta vastasi SJK:n Tuco. Hakan tasoitus syntyi hyvin pelatusta tilanteesta, missä Saibou Keita nousi oikealta laidalta ja löysi takatolpalta Leevi Antinahon, joka pisti pallon verkkoon.

Vaikka toinen jakso ei sujunutkaan aivan yhtä hienosti, niin valmentaja löysi siitäkin ilonaiheita.

– Siitä huolimatta, että toinen jakso otettiin vastaan, niin SJK ei saanut paikkoja. Me ollaan hyviä siinä, ettei suostuta häviämään.

Valmistautuminen viivästyneeseen liigakauteen on nyt saatu käyntiin myös pelien osalta ja seuraavan kerran Haka nähdään tositoimissa ensi perjantaina, kun harjoitusottelussa vastaan asettuu viime kaudelta tuttu Turun Palloseura.