Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Pitkä odotus päättyy – lauantaina vastassa SJK

FC Haka matkustaa tulevana lauantaina Seinäjoen Jalkapallokerhon vieraaksi, kun joukkueet kohtaavat kello 14.00 alkavassa harjoitusottelussa.

Sanomattakin lienee selvää, että pitkän odotuksen jälkeen paluu tositoimiin on joukkueille erittäin positiivinen asia.

– Viime pelistä on liian pitkä aika. Ja tätä on kaikki odottanut, vaikka kyseessä onkin vain treenimatsi. Nautinnollinen peli varmasti tulossa, uskoo Hakan päävalmentaja Teemu Tainio.

Kun takana on ensinnäkin taukoa joukkuetreeneistä, sitten pienryhmäharjoittelua ja joitakin koko joukkueen harjoituksia, sekä kokonaan taukoa otteluista, niin ensimmäiseen otteluun on varsin selvät tavoitteet.

– Tärkeimpänä on saada kaikille minuutteja. Pelikunto on tällä hetkellä arvoitus, kun pelejä ei ole ollut.

Hakan viimeisimmästä ottelusta tulee lauantaina lähes tarkalleen kolme kuukautta. Edellinen ottelu pelattiin lauantaina 7.3., jolloin vastassa oli HJS. Tuossa ottelussa ensiesiintymisensä valkopaidoissa teki Medo, joten hänellä, sekä hiljattain joukkueeseen liittyneellä Maximus Tainiolla on erityisen paljon opittavaa tässä ja tulevissa otteluissa.

– Uusien pelaajien sisäänpääsy meidän systeemin on myös tavoitteena, Tainio kertoo.

Lisäksi alkuvuoden Cup- ja harjoitusotteluista oli sivussa useampikin pelaaja, sekä osalle miehistöstä tuli vain pieniä minuutteja, joten tekemistä riittää, kuten ”Teme” aiemmassa haastattelussaan kertoikin.

Otteluiden puuttuessa pelaajat ovat säästyneet isommilta kolhuilta ja lauantaina rivistä puuttuukin ainoastaan Jonas Häkkinen lievän vamman johdosta. Mistään vakavasta ei kuitenkaan ole kyse hänen kohdallaan.

SJK kertoo nettisivuillaan järjestäneensä tähän ja muihinkin kesäkuun harjoitusotteluihinsa mahdollisuuden myös yleisölle. Käytännössä tämä toteutetaan ohjeistusten mukaisesti, mikä tarkoittaa lippuja olevan tarjolla 450 katsojalle, sillä loput 50 paikkaa menevät tapahtuman järjestämiseen vaadittavalle henkilökunnalle. SJK – Haka -ottelusta on tarjolla myös selostettuna maksullinen livestriimi.

SJK – FC Haka lauantaina 6.6.2020 kello 14.00 Oma Sp Stadion, Seinäjoki.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT