Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

KuPS- ja HJK -otteluiden lipunmyynti alkaa perjantaina 7.8.

FC Haka kohtaa Tehtiksellä KuPS:n perjantaina 14.8. klo 18.30 ja HJK:n tiistaina 18.8. klo 18.30. Ottelun liput tulevat myyntiin porrastetusti alkaen perjantaina 7.8. kello 12.00.

Tuolloin ensimmäisenä lippuja pääsevät varaamaan FC Hakan Tukirenkaan jäsenet. Jokainen jäsen saa sähköpostiinsa linkin, mitä kautta lippuja pääsee varaamaan.

Maanantaina klo 12:00 alkaa kausikorttilaisten ennakkovaraus ja he niin ikään tulevat saamaan sähköpostiinsa linkin, millä lippujen varaaminen onnistuu. Lisäksi kotisivuille tulee linkki, millä pääsee myös kausikorttilippujen varaukseen.

FC Haka – KuPS kausikorttiliput tästä

FC Haka – HJK kausikorttiliput tästä

Yleinen lipunmyynti alkaa keskiviikkona 12.8. kello 12.00, jolloin linkki Ticketmasteriin julkaistaan täällä kotisivuilla.

Tukirenkaan ja kausikorttilaisten lipunhinta on 0€, eikä palvelumaksua mene.

Normaalilipun hinta on 20 € + palvelumaksu 1€.

Muistathan, että ostettua kausikorttilippua vastaan, on porteilla todennettava myös voimassa oleva FC Hakan kausikortti.

Yleisömäärärajoitusten aikana ei porteilla ole lipunmyyntiä, eikä myynnissä ole alennusryhmälippuja. Myöskään varatut kausikorttipaikat eivät ole voimassa. Palloliiton vapaakortit eivät ole voimassa poikkeusaikana. Normaalitilanteesta poiketen myös alle 7-vuotiaat lapset tarvitsevat pääsylipun.

Tapahtumaan saavuttaessa tarkistetaan lippu, sekä kausikorttilipulla tulijoilta myös kausikortti. Yhtä kausikorttia kohden voi ostaa yhden kausikorttilipun. Yksi henkilö voi ostaa useampia lippuja (kunhan jokaista kausikorttilippua kohden on myös kausikortti).

Lippua ostaessa on syytä huomioida, että alue on jaettu lohkoihin, joiden välillä ei voi liikkua tapahtuman aikana. Lohkot on lisäksi jaettu katsomoryhmiin, jolla varmistetaan riittävä väljyys katsomoissa.

Käytössä on edelleen myös perhelohko. Kulku tähän lohkoon tapahtuu Tehtaankadun puoleisesta portista. Alueella on käytössä lasten leikkipaikka, normaalit kioskipalvelut ja WC, mutta anniskelua ei alueella ole. Alue on suunnattu erityisesti siis perheitä varten, mutta kuitenkin kaikille avoin.

Tapahtumaan saapuminen toteutetaan porrastetusti lohkokohtaisesti, kuten myös tapahtumasta poistuminen. Tästä tarkemmat ohjeet toimitetaan lipun mukana ja lisäksi julkaistaan www.fchaka.fi -sivulla. Kaikkien tapahtumaan saapuvien tulee tutustua ohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista, sekä noudattaa niitä ja tapahtumahenkilöstön ohjeistuksia.

Tapahtumassa on tarjolla käsidesiä kaikissa palvelupisteissä, sekä sisäänkäynneillä. Lisäksi kioskeissa myydään kasvosuojaimia ja käsidesiä. Tärkeintä on jokaisen muistaa huolehtia käsihygieniasta, turvaväleistä ja yskimistekniikasta.

Otteluun ei missään nimessä saa tulla kipeänä. Koronaviruksen oireet lötyvät THL sivuilta: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/oireet-ja-hoito-koronavirus

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT