Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kuinka käy Hakan Kotkassa?

Hakan ottelut Ykkösessä jatkuvat lauantaina Kotkassa KTP:ta vastaan. Molemmat joukkueet ovat keränneet pelaamistaan viidestä ottelusta seitsemän pistettä.

– Kotkassa on aina paljon yleisöä paikalla. Mikään helppo peli ei tästä ole luvassa, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong toteaa.

Haka on voittanut Ykkösessä viimeksi vierasottelun elokuun lopulla, kun AC Oulu kaatui Oulun Raatissa 1-0. Sen jälkeen valkopaitojen viisi reissupeliä ovat tuoneet kolme tappiota ja kaksi tasapeliä. Tänä keväänä Haka on pelannut matkaotteluissaan 0-0 -tasapelin EIF:n kanssa ja hävinnyt AC Kajaanille 0-2.

– Meillä on hyvä kotivoitto alla. Nyt on pidettävä huoli ettei käy samalla tavalla kuin Kajaania vastaan viimeksi, Armstrong sanoo.

Hakan kokoonpanosta ovat tästä pelissä sivussa Jean Fridolin Nganbe Nganbe, jonka kausi on näillä näkymin ohi sekä Ville Starck.

– Mikäli takapakkeja ei tule, niin Ville on ensi viikolla taas joukkueen mukana, Armstrong kertoo.

KTP ja Haka ovat ottaneet yhteen Ykkösessä viimeksi kaudella 2016. Tuolloin joukkueet kohtasivat Kotkassa kahdesti ja molemmilla kerroilla vietettiin todellisia maalijuhlia. Kumpikin kamppailu päättyi tasatulokseen 3-3.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT