Hakalle tasapeli tuliaisina Kotkasta

FC Haka menetti kaksi kertaa johtoasemansa lauantain Ykkösen ottelussa KTP:ta vastaan. Näin pisteet jaettiin Arto Tolsa Areenalla lukemin 2-2.

Haka meni ottelussa johtoon Salomo Ojalan maalilla 20 minuutin pelin jälkeen. Ojala pääsi siirtämään pallon lähietäisyydeltä verkkoon sivuvaparin jälkeen. KTP:n Jean-Christophe Coubronne kuittasi tuon osuman minuuttia myöhemmin kulmapotkun jälkitilanteesta.

Haka siirtyi uudemman kerran johtoon neljä minuuttia ennen taukoa, kun Anton Popovitch viimeisteli kauden kolmannen maalinsa rangaistuspotkusta. Tämän johdon tasoitti KTP:n Jean Silva toisen puoliajan alkupuolella. Tämäkin osuma tuli erikoistilanteen jälkeen.

– Ei tähän tulokseen voi tyytyväinen olla. Meillä oli tarpeeksi paikkoja voittaa tämä peli, Hakan päävalmentaja Keith Armstrong tuumi.

– Jossain määrin tämän voi laittaa kokemattomuuden piikkiin. Se näkyi siinä, että emme pystyneet pitämään johtoasemaa, Armstrong puntaroi.

Hakan kaikki vaihdot olivat taktisia, eli loukkaantumisia ei tällä kertaa tullut.

– Loukkaantumisia tuli vain henkisellä puolella, kun voittoa ei irronnut, Armstrong sanoi.

Hakalla on nyt koossa kahdeksan pistettä pelatuista kuudesta ottelusta ja sijoitus viides. Seuraavaksi vastassa on Tehtaan kentällä viikon päästä lauantaina vielä ilman voittoa oleva JJK.

Hakan kokoonpano: Aati Marttinen, Jami Kyöstilä, David Abidor, Marco Paunovic, Henri Malundama, Jaakko Rantanen, Joona Tapani, Anton Popovitch, Erkka Helminen (67. John Fagerström), Samuel Chidi (var.) (77. Jonni Thusberg), Salomo Ojala (70. Gerald Ben).