Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

KTP:ta vastaan luvassa kokeiluja ja yksityiskohtien hiomista

FC Hakan sarjan alku 3.toukokuuta lähenee entisestään, mutta ennen sitä Haka kohtaa harjoituskauden toiseksi viimeisessä ottelussa FC KTP:n lauantaina Tehtaankentällä.
Maanantain SJK-ottelussa Haka onnistui toisella puoliajalla pelaamaan pirteää hyökkäyspeliä, ja tästä on ollut hyvä jatkaa. Päävalmentaja Teemu Tainion mukaan SJK-ottelua on käyty yhdessä läpi, ja nyt KTP-peliin valmistauduttaessa joukkue on siirtynyt keskittymään tarkempiin yksityiskohtiin.
– Olemme käyneet läpi paljon pieniä juttuja missä voidaan ja missä pitää parantaa. Puolustus- ja hyökkäyspelissä pienet hiomiset koitetaan saada koko ajan paremmaksi, sarjan alun lähestyessä, Tainio kertoo.

Jälleen harjoitusotteluun lähdetään ensisijaisesti hiomaan omaa peliä, mutta tavoite on Tainion mukaan selvä.
– Nyt on alla kaksi tappiota, ja vaikka ei tuloksista vielä pelatakaan niin aina voittoa lähdetään hakemaan. Toivotaan että lauantaina voimme palata voittojen tielle!
KTP:ta vastaan kokoonpanoon on odotettavissa vaihdoksia. Tainio paljastaa, että joitakin pelaajia vaihdetaan SJK-matsista, jotta saadaan peliaikaa jaettua. ”Temen” mukaan KTP:ta vastaan on luvassa muutamia kokeiluja, vielä paljastamatta sen tarkemmin.
Viime ottelussa Haka sai hyökkäykseen takaisin vahvuutta, kun Salomo Ojala palasi kokoonpanoon. Tälläkin kertaa vahvuuteen saadaan loukkaantumisista toipuneita pelaajia mukaan, kun Samuel Chidi ja Oiva Laaksonen palaavat kokoonpanoon. Samalla valitettavasti KTP-pelin joutuu jättämään välistä Ishmael Yartey, jolla on ollut viikolla tiukkuutta jaloissa.
– Se on kyllä harmi, kun kertaakaan peleissä ei ole ollut kaikki hyökkäyksen vaihtoehdot käytössä. Mennään tietysti sillä, että keitä on kunnossa, Tainio pohtii.
FC Haka – KTP lauantaina 17.4.2021 kello 15.00 Tehtaan kentällä – OTTELU PELATAAN ILMAN YLEISÖÄ!
Aamulehti näyttää ottelun suorana omilla kotisivuillaan.
KTP:n ennakko TÄÄLTÄ.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT