Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakan e-jalkapalloilijat Suomen Cupin välieriin

FC Hakan e-jalkapalloilijoiden voittokulku jatkuu, kun Joona ”Krompe” Vaajala ja Jussi ”JaKurrii” Koivuranta jahtaavat Suomen Cupin voittoa, kun Hakan kaksikko selvitti tiensä sunnuntaina pelattaviin Suomen Cupin välieriin.
E-jalkapallon Suomen Cup jatkui viikolla lohkovaiheella, josta Haka selvitti tiensä puolivälieriin. Perjantain puolivälierissä Haka kohtasi viime kaudella eFutisliigassa neljänneksi sijoittuneen FC Lahden ja raivasi lahtelaiset tieltään suoraan kahdella voitolla.
E-Suomen Cup huipentuu sunnuntaina pelattavaan finaaliturnaukseen. Hakan pelaajat saavat välierässä vastaansa Ilveksen pelaajat ja toisessa välierässä kohtaavat HJK ja FC Komar.
Sunnuntain ottelut ovat nähtävillä suorana lähetyksenä Yle Areenassa. Ilveksen ja Hakan välinen ottelu alkaa kello 14.00 ja finaali on edessä kello 16.00.
Vaajala valittiin myös Suomen e-jalkapallomaajoukkueeseen tulevaan Nordic Invitational -turnaukseen. Suomi kilpailee turnauksessa Pohjoismaiden FIFA21-herruudesta Tanskan, Ruotsin ja Norjan kanssa. Turnaus pelataan lauantaina 17. huhtikuuta. Yle näyttää Suomen ottelut suorana lähetyksenä Areenassa klo 12:45 alkaen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT